Fine stjernetegns-halskæder.

Den bedste solcreme til ansigtet.

Du kender det godt! Du har lige taget solcreme på, for intet er værre end et solbrændt ansigt, for ikke at snakke om de rynker man kan se frem til hvis ikke man er lidt forsigtig. Den eneste der er næsten lige så slemt er når solcremen kommer i karambolage med ansigtsmakeuppen, det er i forvejen svært nok at holde den fast på ansigtet uden solcremen under. Derfor har jeg altid været lidt halv irriteret på solcreme, men det er i den grad nødvendigt for mig, for jeg bliver brændt på fuld skrue hvis ikke jeg passer på.

 photo pizbuinfacelotion.jpg

Piz Buin Ultra Light Dry Touch Face Fluid SPF 30 – 130 kr.

Derfor er jeg blevet henrykt over en solcreme fra Piz Buin som rent faktisk gør det muligt både at passe på sin hud og lægge en flot makeup på samme tid. Derfor ville jeg lynhurtigt tippe jer om den, nu hvor det gode vejr har ramt os. Solcremen er virkelige let og efterlader min hud med en silkeblød overflade og ikke den klassiske lidt halv klistret overfalde jeg ellers husker fra en solcreme. Den tørre super hurtigt hvilket gør det nemt at lægge foundation direkte over. Den indeholder den effektive antioxidant E-vitamin som beskytter og plejer huden yderligere. Den lover at være sved- og vandafvisende, jeg må sige at jeg ikke har givet mig i kast med vandet endnu men den fedter uden tvivl meget mindre på min hud end nogen anden solcreme jeg har prøvet. Jeg har den med SPF 30 men du kan også få den med SPF 15 hvis du ikke lige så udsat i solen. Den forhandles hos matas både online og fysisk i butikkerne.

Nu er det ikke fordi det er så meget sol jeg for at se i øjeblikket. Sådan er det når man arbejder i et center 😉 Men hvis jeg er heldig har jeg godt vejr på mine fridage i næste uge og så må den altså gerne stå på lige så fantastisk vejr som vi har startet denne uge ud med.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine stjernetegns-halskæder.