Vil du ikke have din egen butik engang?

OOTD #1: First of all.

Tusinde tak for jeres pæne modtagelse af mit indlæg – My plus size body. Det har virkelig givet blod på tanden til at komme igang med at blogge om plus size mode her på bloggen. Derfor vil jeg i dag dele mit første outfit med jer.

 photo IMG_4066.jpg photo IMG_4065.jpg photo IMG_4067.jpg

Top – Zizzi (Kan købes i grå HER) // Kimono – Zizzi // Nederdel – lign. HER // Støvler – Nelly
// Solbriller – Zizzi. // Øreringe H&M.

Jeg håber i kan lide outfittet.  Det var hvad jeg havde på, da jeg i onsdags tog til Adele koncert med min bedste veninde. Det var i øvrigt en helt fantastisk oplevelse, skulle nogen være i tvivl. Kimono jakken er allerede blevet en kæmpe favorit. Jeg ved nogle butikker stadig har den, men den er ikke længere på webshoppen hos Zizzi. Toppen fåes stadig i grå online. Ift. billederne vil jeg godt love jer lidt mere detaljeorienterede billeder for fremtiden. Desværre havde vi lidt travlt med at komme til Herning til koncerten til det helt store.

Jeg er lige kommet hjem fra secondhand marked hvor jeg havde en stand sammen med Simone. Så rart at få solgt ud af alt det jeg har sorteret ud af min garderobe. Nu er der plads til en masse nyt og det glæder jeg mig til. Hvis i har nogle tips til hvor i shopper plus size tøj må i endelig sige til. Lige nu har jeg mest kig på Zizzi og ASOS Curve som jeg glæder mig til at prøve lidt forskelliget fra.

Nu vil jeg tage en times afslapning og hvilen i mine fødder inden den står på den helt store rengøring og oprydning. Jeg har fået nyt værelse her i huset, som jeg jeg glæder mig til at vise jer frem. Men først skal alt liiige være helt på plads. Men jeg kan sige så meget, som at det er blevet rigtig hyggeligt, meget rummeligt og ja så har jeg fået mig en rimelig cool sofa som i kan se på instagram – liseemilia, skulle det have interesse.

– Lise Emilia

8 kommentarer

 • maibritt

  jeg er vild med at du også har tilføjet plus size mode på bloggen 🙂 du ser fantastisk ud altså! 🙂

  Jeg selv har været glad for new look inspire og Dorothy perkins udover de allerede nævnte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  Du ser da helt vildt fantastisk ud! 🙂
  Og jeg kan i øvrigt anbefale Carmakoma og Junarose.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Tak Signe 😀 Åh ja, junarose har jeg også kigget lidt på, men Carmakoma skal lige tjekkes ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe O.

   Carmakoma er ret “ungt” – på den fede måde! Jeg købte noget fra dem første gang i efteråret, efter at have luret et stykke tid, og blev bestemt ikke skuffet! Snit og materialer er virkelig lækre, men tøjet er også lidt i den dyrere ende… Dog synes jeg, de ret ofte tilbyder gode rabatter via deres nyhedsbrev 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse chri

  Du ligner en million! ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Ih tusinde tak Sisse, du er alt for sød! :-* <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, du ser fantastisk ud ? Er vild med trøjen og nederdelen – og kimonoen. Haha. Jeg er vild med det hele – okay? ?

  Johanne | http://www.johannelovesmakeup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   You’re the best 😉 <3 Det er jeg kun glad for altså!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du ikke have din egen butik engang?