Anmeldelse af Pudderdåsernes hudplejeserie.

Vil du ikke have din egen butik engang?

Reklame.

Når jeg snakker med andre om hvordan jeg ønsker mit liv skal se ud i fremtiden, møder jeg ofte det samme spørgsmål det har fået mig til at tænke. For at være ærlig så har mine drømme for fremtiden haft en periode hvor de kunne findes på et meget lille sted. Men efter jeg er startet på mit nye arbejde, er de så småt begyndt at spire igen. Rigtig mange spørg mig om jeg drømmer om at få mit egen. Enten min egen webshop, sådan en ægte en og som en magento webshop og ikke blot en webshop i ledtog med bloggen. Der findes så mange cool webshop løsninger blandt andet hos navipartner.dk hvis det skulle være vejen jeg ville gå. En helt anden ting er min egen butik. Det er så sødt når folk spørg, for det får mig til at føle at de har fuldstændig tiltro til, at det ville jeg sagtens kunne, tiltro til at jeg måske endda kunne trække dem til som kunde.

Jeg elsker at arbejde i butik. Så simpelt er det virkelig. Det at have en direkte og vejledende kontakt med kunderne er bare noget helt særligt. Det er intet bedre end et “tsk for god service” der kan give mig en følelse af at jeg gør det godt for andre, at jeg gør mit job godt. Så føler du, at du får en god service, så skal du vide, at det gør en medarbejder så vanvittigt glad at få det af vide.

Måske skal jeg have mit eget en dag, måske både webshop og fysisk butik, det må tiden vise.  🙂

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Pudderdåsernes hudplejeserie.