Den aller bedste hårbørste.

Sensai Silky Design Rouge review.

I dag har jeg været på arbejde i Xenobia som vikar. Det er altså ikke det værste sted at tilbringe sin dag. Xenobia er en af de hyggeligste klinikker i Århus der ud over at lave behandlinger også forhandler en masse skønne produkter. Blandt andet min yndlings foundation fra Sensai. Jeg fik også købt en med mig hjem for min hud er efterhånden ved at blive meget bedre og jeg følte derfor for at erhverve mig min favorit endnu engang.

Mens jeg var på arbejde kom der nye produkter hjem fra Sensai. Dette var de fineste læbestifter. Jeg lavede et opslag til Xenobia’s facebookside og jeg var så vild med produkterne at jeg tænkte jeg også lige ville dele det med jer.

Sensai Silky Design Rouge er smukke, pigmenteret, cremet og ikke mindst nemme at påføre.
Læberne efterlades fremtrædende og med en smuk ensartet og jævn farve. Dette er takket være de intense Silky Red farver det lægger sig silkeblødt på læberne. Læbestiftet kommer i en stor blyantsform der er super praktisk og nem at anvende. Lidt som en stor lipliner. De indeholder Koishimaru Silk Extract og Sunflower Oil der tilføre ekstra fugt til læberne. De skal ikke spidses, man ruller blot stiften mere op når det er nødvendigt.

 photo 13000247_571984732992095_3929795354680089066_n.jpg

Et godt tip er at starte med at tegne midten af den øverste læbekant og amourbue op, derefter den nederste læbekant og til sidste at fylde læberne ud med farve. På den måde får du et mere præcist look. Præcis som med en lipliner.

Der er seks smukke farvenuancer, der kommer i alt fra en prangende rød til den perfekte nude hverdags farve. Jeg er ret vild med alle farverne, men jeg overvejer mest af alt den mørkeste røde og den nude med rosa undertone.

Prisen er 265 kr.

I morgen skal jeg ned og hjælpe om eftermiddagen, hvilket passer mig super fint, jeg starter nemlig først på mit nye job hos Zizzi til maj. Den sidste tid inden skal jeg lave en masse hyggelige ting. Særligt glæder jeg mig til SPOT Festival i næste uge efterfulgt af 1 maj. Helt perfekt.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den aller bedste hårbørste.