E.l.f blush palette review.

Mid heels favoritter.

Efter snart 3 år uden de høje hæle er savner begyndt at blomstre igen. Men eftersom jeg er blevet “beriget” med 2 stks. knyster på mine fødder blev de skrottet til fordel for er sæt velfungerende fødder. Men, sagen er den, at jeg har fundet en hæl højde som ikke genere, som er helt perfekt, hvor jeg kan få det bedste af begge verdener. Derfor tænkte jeg at jeg ville dele nogle af de fine sko med mid heels højde, jeg overvejer nu om skal flytte ind hjemme hos mig.

Zalando rabatkode // Nelly rabatkode // Asos rabatkode 

 photo midheelsshoes.jpg
1. HER // 2. HER // 3. HER

Lige nu er jeg virkelig taknemmelig for, at det er blevet mere acceptabel som ung at gå i en hælhøjde under de 6 cm. Så kan jeg endelig være med igen. Særligt med de mange fine styles der minder meget om de stiletter jeg ville ønske jeg kunne gå i, stilmæssigt. Der er masser af smukke sko at vælge imellem, perfekt til sommer og med en let strømpe i her i løbet af foråret. Selvom det i dag er noget gråt og kedeligt vejr, så kan man trøste sig med, at varmen nok skal komme uanset.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E.l.f blush palette review.