3 favorit blogs fra Århus.

E.l.f blush palette review.

Jeg fik for nogle uger siden tilsendt en boks med nogle e.l.f produkter som jeg kunne teste. Det var jeg helt vildt glad for, det var nemlig super længe siden at jeg havde haft fingrene i nogle af deres produkter. Eftersom jeg elsker at teste budgetvenlig makeup til jer, gik jeg straks igang med at prøve produkterne af. Det produkt der indtil nu er blevet brugt aller mest er uden tvivl den fineste Blush Palette, som jeg har med mig hver gang jeg sove hos min kæreste, eller generelt ude af huser. Den har nemlig 4 helt vildt fine farver, alt efter hvilket humør jeg er i. Derfor tænkte jeg det var den aller første af produkterne jeg ville fortælle jer om.

 photo elfblushpalette.jpg

 photo elfblush.jpg
e.l.f Blush Palette light – 85 kr.

Ud over at paletten indeholder 4 smukke farver, hvoraf den ene er en bronzer, så er de alle 4 højt pigmenteret. Dette kan både være godt og skidt, en blush med høj pigmentering kan nemlig være svær at styre og man kan risikere at få alt for meget produkt på. Dette er dog ikke et problem med disse blushes, da de blender super nemt ud, skulle skaden være sket. Jeg vil dog anbefale af bruge en blød blush børste og lige drysse lidt af produktet af inden påførelse eller gøre det med en let hånd for det aller fineste resultat.

 photo elfblushswatches.jpg
Jeg er særligt vild med den rødelige blush med en lille smule shimmer i. Den ser lidt farlig ud når man kun ser den i paletten, men farven er så smuk og naturlig når det kommer på kinderne. De pinke er også enormt fine men dog mere klassiske. Bronzeren er meget gylden men fordi den er så let at blende ud, går den fint også til en blegfis som mig.

Til 85 kr, får man altså 3 smukke blushes og 1 bronzer, i god kvalitet, der er nemme at bruge. Indpakningen er super fin og den fylder meget mindre i min makeuppung end jeg regnede med. Desuden har den et virkelig godt og stort spejl, perfekt til når man er på farten.

– Lise Emilia

4 kommentarer

 • Det er virkelig nogle flotte farver. Og en virkelig god pris 🙂

  Frejjack.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Ja, bestemt. Den er hvert fald pengene værd 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk overvejet lidt at købe denne palette i et stykke tid, men har aldrig fået det gjort, fordi jeg tvivlede på at den kunne være god, når den var så billig. Men tror helt sikkert at jeg skal have fat i den nu! (:
  Camilla | http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Jeg synes det er en skam at man oftes har den holdning til billig makeup, men jeg er glad for at jeg måske kan komme den lidt til livs 🙂 Jeg er hvert fald meget glad for min 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 favorit blogs fra Århus.