Det er tid til at sætte skoene (Og tage nogle nye på!)

Delilah Cosmetics Lipstick pretty.

Da jeg besøgte Noise PR i sidste uge, fik jeg en masse lækre produkter med hjem til test. Der i blandt nogle flotte parabenfrie produkter fra det britiske brand Delilah Cosmetics. Delilah Cosmetics oser af luksus bare alene indpakningen er i sig selv smuk nok til at jeg vil have det stående fremme til offentlig skue. Ud over at være fri for parabener er produkterne dermatologisk og oftalmologisk testet og ikke testet på dyr. Indpakningen er lavet af co2 neutralt papir og er 100% genanvendeligt. Jeg er igang med at teste de forskellige produkter jeg fik med hjem og jeg vil starte med at fortælle jer om de to fine læbestifter hvoraf den ene er strøget direkte til tops i mine favoritter.

 photo delilahcosmeticsdk.jpg

 photo Delilahlipsticks.jpg

1. Delilah Cosmetics Colour Intense Cream Lipstick – Hush.
2. Delilah Cosmetics Colour Intense Cream Lipstick –  Honesty.

Læbestifterne er cremede og enormt pigmenteret. De smelter fint på læberne og får en smuk lidt mat finish på læberne. Når først de er på holde de i utallige timer. Selv efter at drikke og spise sidder de stadig pænt og kræver altså derfor ikke den helt store opmærksomhed. Farverne er så smukke og kan fåes i alt fra en klassisk rød, skrigende pink og disse mere afdæmpede farver med brune undertoner, der er perfekte til hverdagsbrug.

 photo DelilahCosmeticslipsticks.jpg

Skal du forkæle dig selv, så er disse læbestifter klart en rigtig god måde at gøre det på. Grunden til jeg siger forkæle er, at læbestifterne koster 239 kr stk. Dette kan også være et godt gaveønske, eller for den sags skyld en virkelig lækker gave til en kvinde du holder af. Delilah Cosmetics forhandles hos udvalgte klinikker og frisørsaloner, du kan finde forskellige alt efter hvor i landet du bor, lige her.

 photo delilahHush.jpg

Farven jeg er helt forelsket i er Hush som jeg har på, på dette billede. Det er den læbestift jeg bruger ultimativt mest i øjeblikket. Den er med mig over alt og super nem at tage på, på farten. Helt igennem perfekt.

Jeg glæder mig til at fortælle jer om de andre Delilah Cosmetics produkter. Nu vil jeg skynde mig at spise lidt sen aftensmad. Det er ikke sådan når man bliver fanget i billederedigering og skrivning, så løber timerne altså lidt ekstra hurtigt.  Nu vil jeg forkæle mig selv med et afsnit Gossip Girl, den serie holder bare stadigvæk.

– Lise Emilia

4 kommentarer

 • Har egentlig aldrig hørt om mærket før, men kan godt fornemme, at jeg bliver nødt til at tage et nærmere kig på deres læbestifter. Hush er sindssygt flot til dig! (:
  Camilla | http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Tusidne tak! 😀 Det er hvert fald et super spændende brand, jeg glæder mig til at lave anbefalinger af de andre produkter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie H

  Okay, vi kan godt blive enige om at læbestifterne er smadder smukke, det er klart. MEEEEEN, that hair girl. Nej hvor er det bare fint til dig, kunne næsten ikke kende dig. Så smuk en frisure til det. Kommer ud til at vise hvordan du styler det? Så kunne det godt være jeg kunne samle mod til at springe ud i et pandehår som dit! Kram Emilie! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   IIIIIIIH ALTSÅ 😀 Tusinde tak. Er selv enormt glad for mit nye hår <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er tid til at sætte skoene (Og tage nogle nye på!)