Little Ondine Peel off polish.

“Hvad med pandehår Lise?”

Da jeg vågnede til morges kunne jeg mærke helt inde i maven, at jeg manglede noget. Jeg manglede noget kant. Jeg synes selv jeg så kedelig ud i spejlet, når ikke lige jeg havde den helt vilde makeup på. Den følelse kunne jeg bestemt ikke lide. Jeg har længe gået med idéen at gøre mit naturligt blonde hår endnu lysere og da jeg spurgte min kæreste til morges hvad han synes om idéen var der ingen tøven, det skulle jeg da bare gøre! Så det gjorde jeg! Hvad jeg ikke vidste da jeg købte min hårfarve, var at det ville blive en større forandring end bare lige det. Det kan jeg kun takke Simone for. Hun kom nemlig med idéen til at få lavet pandehår på mig. Først tøvede jeg lidt, men så google vi lidt, ift. min hovedform og fandt nogle styles jeg virkelig godt kunne lide.

 photo bangs1.jpg
Simone var fantastisk og farvede striber i hele mit hår og herefter gik hun i krig med saksen og jeg måtte ikke se det før hun var helt færdig. Derfor var det med stor spænding i maven at jeg sad der på stolen men da forløsningen kom og jeg måtte se mig i spejlet blev jeg blæst fuldstændig bagover. Som i kan se på billederne er det en kæmpe forandring, men lige præcis sådan en som jeg havde brug for. Jeg er head over heels forelsket i mit nye hår og jeg kunne slet ikke vente til imorgen med at vise jer det. Simone har gjort det vanvittigt godt, jeg er så tilfreds med resultatet at jeg ikke ved om jeg nogensinde skal have en anden frisure igen. Jeg tror gerne jeg vil have lysnet det blot en anelse mere om nogle uger med striber lige som vi gjorde i dag, men ellers sidder den lige i skabet.

 photo bangs3.jpg
Jeg har været lidt ømskindet omkring mit hår, det er nemlig endelig blevet den længde jeg havde drømt om efter 3 år, hvor jeg startede med en meget kort mørk frisure. Derfor har jeg nydt længden i lang tid, men jeg ved jeg kommer til at nyde dette endnu mere.

Jeg glæder mig til at prøve en masse forskellige stylinger af og i må endelig sige til hvis i har gode idéer eller råd til sådan et pjusket pandehår som jeg i dag har erhvervet mig.

Nu venter jeg spændt på at min kæreste kommer og ser det nye look. Forhåbenligt er han lige så vild med det som jeg selv er.

– Lise Emilia

10 kommentarer

 • Den nye frisure er sindssygt flot til dig! Jeg får helt lyst til selv at klippe lidt af! (:
  Camilla | http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Tak søde Camilla. Jeg kan hvet fald kun anbefale en forandring hvis man føler man har brug for det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow Lise, det klæder VIRKELIG dit ansigt.
  Sikke et positivt resultat af en ret spontan forandring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Tusinde tak 🙂 Det er helt vildt hvad der gør ved mit ansigt, har stadig ikke selv forstået det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Super lækkert – klæder dig?. Hvor er du blevet klippet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Hej Annette. Tusinde tak. Jeg er blot blevet klippet her hjemme af min veninde med en frisørsaks. Tror dog jeg tager til en frisør om et par uger og får det klippet det til sådan for detaljens skyld 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow! Det klær’ dig virkelig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det flot til dig – er vild med det lidt rodede pandehår. Det er også så lækkert en gang i mellem at kaste sig ud i noget vildt ?

  http://www.johannelovesmakeup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Tak sødeste Johanne 🙂 Jeg er også glad for at jeg turde gøre det! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Little Ondine Peel off polish.