Til dig med filtret hår!

En god uge: blogmål, nyt job og video.

Sidste uge var altså en særligt god en af slagsen. Du ved, sådan én man kommer til at huske. Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele lidt af hvad den forgangende uge gik med, for mit vedkommende.

Mandag:
I mandags tog jeg klokken meget tidligt et tog fra Odense, hvor jeg havde været hjemme og besøge familie og veninder, til København for at mødes med Simone. Hun havde været over og besøge sin kæreste. Vi havde planlagt en dag blogdag og skulle derfor besøge 3 PR bureauer i deres showrooms og ud og spise frokost med sødeste Lise Vejnø. Efter 8 timer på benene vendte vi snuderne mod et tog til smukke Aarhus. Det var med store smil, trætte fødder og favnen fuld af spændende produkter vi havde fået med hjem som vi kunne teste. Det var lidt overvældende da vi pakkede de tunge poser med produkter ud da vi kom hjem. Vi følte os i den grad forkælet til den helt store guldmedalje.

Samme dag, nåede jeg op på 1000 følgere på Bloglovin. Faktisk har jeg stadig ikke helt forstået at det er sket. Jeg er så taknemmelig for at i vil læse med og at i aktivt vælger at følge bloggen på bloglovin. Siden er der endda kommet flere til derinde og de sidste par måneder har virkelig taget mig med storm, når det kommer til hvor mange der læser med herinde. Så et tusinde tak til jer, skal der lyde!

 photo IMG_2402.jpg
Trætte piger.

 photo IMG_2382.jpg
Fantastisk mad på La Rocca.

Tirsdag:
Brugte jeg det meste af min dag sammen med min søde kæreste. (Han er altså et hit hver uge!) Hen på eftermiddagen pakkede jeg så min taske med makeup og hårprodukter. Jeg skulle nemlig til generalprøve på et modeshow for Zizzi hvor jeg stod for den del. Det betød også for mig, at jeg faktisk startede på mit nye arbejde lige så småt. Jeg er nemlig blevet ansat hos Zizzi her i Århus og jeg ser frem til at arbejde for et brand der gør en så stor forskel for plussize kvinder, som jeg selv.

 photo IMG_2426.jpg

Onsdag:
Kom dagen for modeshowet og det var sjovt. Hold nu op de modeller var seje. Så modige! Det var fedt at være med til. Jeg mødte endda også en læser der skulle gå undertøjsmodel. Så “Hej Charlotte! Du var vanvittig sej!)

 photo IMG_2411.jpg

Torsdag:
Var en produktiv dag, lige så snart jeg kom hjem fra min kæreste hvor vi havde brugt formiddagen på blandt andet at spille old school Tekken (Yndlings!) Jeg fik taget alle produktbilleder af de fine produkter jeg havde fået med mig hjem i mandags. Testet denne sag til filtret hår for første gang, den er et hit! Desuden fik jeg også styr på mine nye kontaktlinser og med styr mener jeg bestilt. For helt styr på dem har jeg altså ikke endnu. De er godt nok svære at få på. Det skulle man ellers ikke tro med mine store øjne. Men øvelse gør mester, ikke?

 photo IMG_2478.jpg
Hygge på høj plan!

 photo IMG_2488.jpg
Skønne Davines produkter.

Fredag:
Stod igen på blogarbejde og jeg hjalp Simone med at skyde nogle billeder til hendes. Hun krøllede desuden mit hår så fint, at jeg nu er nødt til at have et nyt krøllejern. Jeg skrev til søde Anne-Li om hun vidste hvornår der var tøjmarked igen, da jeg ønskede at få en stand. Jeg var så heldig at det var der dagen efter og Anne-Li havde en stand hun rigtig gerne ville dele med mig. Så begyndte den helt store garderobe-oprydning som tog hele aftenen. Desuden havde jeg min nye ananas t-shirt fra H&M på. Den er altså herlig!

 photo IMG_2674.jpg

Lørdag:
Hentede søde Anne-Li mig og mine 4 meget fyldte IKEAposer og vi kørte til studenterhuset hvor vi havde en fest med at sælge vores tøj, som i kan se i den første halvdel af hendes Vlog fra dagen. Da jeg kom hjem slappede jeg lige kort af, for det var altså lidt tiltrængt. Bagefter fik jeg sorteret yderligere ud i garderoben og mit skønhedslager. Så der allerede er en stor pose klar til næste gang, d.7 maj hvor jeg tager afsted og har en stand sammen med Simone.

Søndag:
Mødtes jeg på TOAST IT  med sødeste Johanne fra Johannelovesmakeup-bloggen. Vi havde en virkelig hyggelig eftermiddag med blog og beauty-snak. Jeg synes i skal tage et kig på hendes ret så flotte blog, for hun er så vanvittig til at tage pæne billeder og så skriver hun om highend-makeup som ingen anden. Vi havde det sjovt med den store kontrast imellem at jeg altid forsøger at finde gode budgetvenlige produkter hvorimod hun går efter at finde de bedste highend produkter. Selvfølgelig har vi begge undtagelser. Men  i det store hele er det, det der skiller os med ad. Vi har syn af vores lille rækkehus i dag, så jeg fik gjort langt størstedelen af huset rent og genvandt kontrollen over mit eget værelse igen. (Jeg er lidt et rodehoved, og med lidt mener jeg meget.)
 photo IMG_2729.jpg

 

Nu er det mandag igen. Jeg glæder mig til en uge herinde på bloggen, hvor jeg skal fortælle jer om en masse spændende nye produkter. Jeg har også tænkt mig i snart skal høre lidt om mit nye job og hvad der er sket for mig på den front de sidste par måneder. Jeg håber i synes det var hyggeligt med en opdatering. Jeg vil hvert fald mindes den uge med et stort smil på læben. Måske kommer der også en opskrift på Chia Pudding herinde der er nemlig en kæmpe favorit lige nu. Den bedste version er uden tvivl den der smager af risalamande. (Yum!)

– Lise Emilia

2 kommentarer

 • Charlotte Skovhuus

  Hvor er du sød, Lise Emilia ❤
  Tusind tak for hilsenen. Det var så hyggeligt at møde dig ?
  Kram Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yay, hvor var det altså hyggeligt at mødes!
  Og hold da op, købte en NYX læbestift – som desuden var meget smuk, da jeg kom hjem og prøvede den på ❤️

  http://www.johannelovesmakeup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til dig med filtret hår!