Tips til smukke hair extensions.

Real Techniques Powder Brush.

Reklame.

Real Techniques er navnet på de fleste unge pigers tunger når der snakkes om makeupbørster til rimelig penge. Det er bestemt ikke uden grund. Både fordi de er prisvenlige og i den grad en god kvalitet. Særligt deres børster til ansigtsmakeup er nogle af mine absolut favoritter og jeg bruger dem hver dag. Jeg har tidligere fortalt jer både om blush børsten og min setting brush jeg slet ikke kan undvære når jeg påfører min highlighter.

 photo powderbrushrt.jpg
Nu har jeg været så heldig at få tilsendt pudderbørsten til test som var en af de få, jeg endnu ikke havde fået erhvervet mig endnu. Den er stor og fluffy, præcis som den bør være. De syntetiske taklonhår samler produktet nemt op og fordeler det jævnt på hele ansigtet. Jeg bruger min hver dag når jeg sætter min makeup med en matterende pudder for at holde den på plads. Alt i alt en virkelig god børste, der gør præcis hvad jeg har brug for og i et prisleje der er selv en SU venlig.

Derfor vil jeg blot kaste en kort og præcis anbefaling ud til dem af jer, der står og mangler en god pudder børste. Den vejledende pris er 149 kr men du kan lige nu få den til 119 kr hos billigvoks lige HER. Der er penge at spare på alle Real Techniques børstene lige nu hos Billigvoks hvis du ønsker dig mere end en.

– Lise Emilia

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Billigvoks.dk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til smukke hair extensions.