Velplejet hår med TRESemmé Botanique Nourish & Replenish

L’Oréal Paris Mega Volume Miss Hippie Mascara anmeldelse:

Efter at have haft gang i de samme mascaraer længe besluttede jeg mig for, det var tid til en ny og en jeg ikke kendte i forvejen. Der stod den så og råbte på mig, i L’Oréal standeren i Matas i sidste uge. Miss Hippie, søster til Miss Manga som jeg har været helt vildt glad for, så jeg tænkte, mon ikke den også er god. Med hjem kom den og jeg vil sige noget det kan den, for jeg har sjældent haft så fine vipper dagen lang, som jeg har med denne mascara.

 photo misshippiemascarawand..jpg

L?Oréal Paris Mega Volume Miss Hippie Mascara Black. Vejl.Pris er 120 kr.

 photo misshippiebeforeafter.jpg
Jeg tænkte jeg lige ville vise jer effekten fuldt ud, derfor har i først et billede uden mascara og dernæst et med mascara på det ene øje. Den gør simpelthen præcis det jeg ønsker i en mascara. 1. Længde, 2. seperation og sidst men ikke mindst masser af fylde uden at klumpe.

 photo IMG_2307x_1.jpg

Den er legende let at bruge, til trods for at børsten er ret stor så er den nem at navigere rundt og fange selv de mindste vipper med. Det kan nemt bygges op af flere lag for en dramatisk effekt. Men også vanvittig fin til hverdag med blot et enkelt lag. I forhold til formularen vil jeg sige den er lige i midten, hverken for våd eller tør. Den drysser ikke og smitter ikke af. Det skal dog siges at jeg normalt ikke har problemer med at mascara smitter af, så jeg kan ikke sige den ikke ville gøre det på andre, men det ville undre mig.

Virkelig god mascara, til en fair pris, særligt så ofte som L’Oréal er på tilbud. Jeg overvejer helt ærligt at købe et lager, så god er den.

Nu sidder jeg i toget på vej til søde lille Odense hvor jeg skal besøge min familie, til en venindes fødselsdag/påskefokost og efterfølgende til København på mandag til møder hos en masse spændende og søde mennesker sammen med min partner in crime Simone.

– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velplejet hår med TRESemmé Botanique Nourish & Replenish