Når kroppen gør ondt.

Velplejet hår med TRESemmé Botanique Nourish & Replenish

Reklame – Produkter modtaget til test.

TRESemmé lancerede i starten af året en ny serie ved navn Botanique, der skiller sig ud ved at være fri for tyngende silikone og lav på sulfater. Jeg har modtaget Nourish & Replenish udgaven der er beriget med kokosolie, aloe vera og kokosmælk. I og med der er både kokosolie og kokosmælk i produkterne dufter de helt fantastisk friske og sommerlige af kokos, men uden at være kvalmende søde. De føles bløde og lækre at påfører i håret og særligt balsammen får mit hår til at både se og føles helt vildt velplejet og sundt.

 photo Tressemebotanicscoconut.jpg

Den sidste tid har jeg haft rigtig mange problemer med at mit hår filtre helt vildt, men når jeg lader balsammen sidde i 5 minutter inden jeg skyller den ud, er mit hår langt nemmere at rede ud og holder sig rent faktisk pænere selv når jeg sover. Jeg synes duften passer perfekt til foråret og jeg nyder det hver gang jeg har vasket mit hår.

 photo tressemebotanicshair.jpg

Så kunne du tænke dig en serie der holder dit hår fugtgivet, plejet og velduftende vil jeg varmt anbefale TRESemmé Botanique Nourish & Replenish. Tresemmé Botanique produkterne forhandles hos større supermarkeder og  Matas.  De har en vejledende pris på 59,95 kr  for 500 ml.

I dag har jeg været ud og drikke kaffe med søde Sille fra TWIQ Studio. Nu har jeg spist frokost, ja vel nok mere brunch for det var rester af de lækreste amerikanske pandekager med blåbær, svaret på mails og nu skal jeg ind til byen og ordne et par ting inden jeg skal mødes med min kæreste, ja for sådan en har jeg altså fået. 😉

– Lise Emilia

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med TRESemmé.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når kroppen gør ondt.