Dagens Makeup - Mary Jo K.

Når kroppen gør ondt.

Der er næsten intet værre ens at have ondt i både ens krops og ens sjæl på samme tid. Det er vi mange der oplever. Intet under at fysioterapi gør en kæmpe forskel for mange. Fysioterapi priser, er dog langt hen af vejen alt for høje for studerende og mange andre der har brug for hjælp når kroppen driller og gør ved.. Uanset om det er i  charlottenlund eller resten af landet. Læs mere her om fysioterapi. Fysioterapi er fantastisk og  jeg keder faktisk overraskende mange der har en fast en af slagsen. Den eneste grund til at jeg holder mig tilbage er de mindre fordelagtige fysioterapi priser. Der er dog flere steder der er begyndt at udbyde billigere behandlinger fra de næsten færdig- uddannet fysioterapeut. Jeg synes det er helt igennem fantastisk hvordan de formår at fjerne smerter, udbedre åre lange skader og ikke mindst at lære deres patienter hvordan de skåner sig selv mest muligt uanset hvilken skavank man nu engang måtte være uheldig af have.

Når man går og har ondt i kroppen hver dag, bliver det en tung og sort sky over hovedet der ikke er til at slippe af med igen. Mange går med smerter i flere år før de får gjort noget som helst ved det. Mange er bange for at gå til lægen, i frygt for hvad vedkommende melder ud. Selvom man jo heldigvis ikke bliver mere syg af den grund. Jeg må indrømme jeg selv falder i den kategori. Jeg er super dårlig til at komme afsted før end at det næsten er for sent. I stedet for at tage afsted så snart jeg ved der er noget galt. Derfor er det lidt ekstra skønt at have gode mennesker der minder en om det. Du ved veninden der lige ringer og høre om du fik bestilt en tid, og sørger for at være der for dig, når du nervøst venter på at få af vide hvad der er galt – og til at dele glæden med dig, når det viser sig at være til at løse.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Makeup - Mary Jo K.