#KylieLipKit by Kylie Jenner swatch and info.

God belysning is key.


Reklame.

Der findes næsten ikke noget mere utilfredsstillende end dårlig belysning. Hvad end det er der hjemme i dine rolige omgivelser, på dit badeværelse, dit arbejde eller studie. Godt lys er ikke altid noget bestemt, det kan være fra de smukkeste designerlamper, til loftlamper eller billige bordlamper for den sags skyld.

Lys er vigtig for hvordan vi har det og det er aldrig sundt at sende vores øjne og generelt vores mange sanser på overarbejde. Særligt ikke når det slet og ret er for noget unødvendigt. I starten af det nye år, fik jeg endelig en ordenligt ny loft-lampe. Min standart halogen – pære lampe med 4 spots var definitivt afgået efter god knoes how long. Derfor trængte jeg til en lampe der kunne give mig det lys jeg manglede men stadig være pæn og dekorativ på mit lille værelse jeg kalder mit hjem.

 photo DSC_1113 copy_1.jpg

Det endte med at blive en simpel bredskærmet hvid lampe der kunne kaste et smukt lys ud over mine vante rammer. Perfekt for det var det jeg manglede. Min smukke vintage VP lampe tænder jeg stadig om aftenen når jeg har brug for en mere hyggelig belysning og bare skal slappe af.

Der findes mange smukke lamper i alle prislejer, det er bare med at finde den du allerhelst vil have og få skiftet ud, hvis du har belysning der ikke stemmer over ens med dine behov.

– Lise Emilia

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med lamper4u.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#KylieLipKit by Kylie Jenner swatch and info.