God belysning is key.

Dagens Makeup – Mary Jo K.

Her er som lovet et look med det ene Kylie LipKit, i den smukke røde farve med navnet Mary Jo K.
Den smukke røde læbestift og liner, har en blålig undertone, hvilket jeg har taget udgangspunkt i, i valg af den øvrige farvede makeup. Det vil sige jeg har holdt mig til kolde toner for at fremme den smukke farve.

Jeg brugte min nye palette fra Makeup Revolution, kun bestående af matte øjenskygger, til at lave et helt mat look med kølige brun/grå toner. Samt en winged liner for at give looket lidt ekstra glamour sammen med mine yndlings vipper fra Eylure.

 photo mattcooltonedeyeshadow.jpg
 photo maryjokpaleskin.jpg
 photo maryjokmakeup.jpg
Produkter:
Foundation ?  Rimmel Lasting 25H Finish Foundation 100 Ivory. 
Concealer ? Under øjnene: Rimmel Match Perfection Concealer 010 Ivory.
På urenheder: Exuviance CoverBlend Multi-Function Concealer ? Light.
Pudder ? Rimmel stay matte 001 transparent.
Bronzer ? e.l.f. Powder Blush Palette light.
Blush ? e.l.f. Powder Blush Palette light.
Highlighter ? Makeup Revolution Pro Illuminate.
Øjenbryn ?  Eylure Brow Palette ? 30 Blonde. 
Øjenskygge – Makeup Revolution Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette Flawless Matte.
Mascara ? L?Oréal Paris Mega Volume Miss Hippie Mascara Black.
Vipper ? Eylure exaggerate 141 lashes.
Lipliner ? #KylieLipKit by Kylie Jenner ? Mary Jo K
Læbestift ?#KylieLipKit by Kylie Jenner ? Mary Jo K

Jeg håber i kan lide looket! Jeg synes hvert fald at Mary Jo K er vanvittig flot på. Jeg er så glad for at jeg valgte at købe den.I kan læse mere om Kylie Lipkits i et indlæg lige HER. Der er restock på hendes webshop i aften. Nu vil jeg spise min sunde frokost salat og drømme det var jordbærkage, er jeg den eneste der er lidt træt af fristelsen ved de allerede er kommet i bagerbutikkerne!?

– Lise Emilia

2 kommentarer

 • Hvor er den farve bare flot til dig! Jeg må indrømme det, jeg er forelsket i de Kylie Jenner lipkits… Må have et med næste gang der er re-stock 😀

  http://www.johannelovesmakeup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Tak 🙂 Ja det er en farlig vane at få sig, men smukke og gode er hendes lipkits altså immervæk 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God belysning is key.