Makeup Session: Cecillie Ziskilda.

#KylieLipKit by Kylie Jenner swatch and info.

Jeg er hoppet med på vognen når det kommer til Kylie Jenner’s Lipkits. Normalt har jeg ikke været den største fan af Kardashian/Jenner familien, jeg synes deres show var lidt et spøjst koncept, men jeg må indrømme de efterhånden har fået skovlen under mig. Særligt Kylie, som jeg troligt følger både på instagram og snapchat. Der har været kæmpe hype omkring hendes lipkits, det er vitterligt ikke uden grund og nu skal i høre hvorfor!

 photo kylielipkitsrestock.jpg
#KylieLipKit by Kylie Jenner – Koko K // #KylieLipKit by Kylie Jenner – Mary Jo K 

Kylie er jo kendt for sine store fyldige læber, som altid er pyntet med smukke læbefarver. Derfor er hun i sig selv den perfekte person til at brande sin egen kosmetik. Liquidlipstick og liplinere trender helt ekstremt i øjeblikket og derfor er pakken med begge et hit. En god flydende læbestift til rimelige penge er utrolig svær at finde og en lipliner der bare glider nemt på læberne og holder det hele på plads, lige så.

 photo kylielipkitmaryjok.jpg
#KylieLipKit by Kylie Jenner – Mary Jo K

 photo kylielipkitkokok.jpg
#KylieLipKit by Kylie Jenner – Koko K

Kylie har lavet nogle helt fantastiske produkter, der er nemme at bruge, de er enormt smukke i deres indpakning, de holder vanvittig godt på læberne og så følger de, de trends der slet ikke er til at løbe uden om lige nu. Det er nogle fantastiske farver, der klæder mange. Der er lidt til hver en smag. Desuden så dufter de af karamel og ja jeg er solgt.

Prisen for et kit er 193 kr og fragten er 100 kr. Næste restock på kyliecosmetics.com er natten til tirsdag kl.01.00. Det er bare med at sidde klar ved computeren hvis i ønsker at købe nogle, for de bliver udsolgt lyn hurtigt, her taler vi altså minutter. Det bedste du kan gøre er, at åbne dem op du ønsker at købe i faner og sørger for at opdatere dem lige så snart klokken slår 01.00 og have dit kort klar til betalingen.
Da pakken kommer fra USA er der risiko for at den bliver taget i tolden. Den jeg bestilte sammen med Simone, gjorde ikke, men jeg vil anbefale at købe flere end bare en, eller sammen med andre, så det bedre kan betale sig, skulle det ske. Vi bestilte dem d.12 Marts og modtog dem igår. Så selvom der har været helligdage her i påsken tog det “kun” 14 dage før vi modtog dem, hvilket jeg godt kan leve med. Jeg tror man vil kunne forvente omkring 10 dages levering når det ikke er påske.

I eftermiddag laver jeg to looks med de skønne farver. Et helt simpelt et Koko K og et mere glamorous look med Mary Jo K, som kommer op på bloggen i løbet af  næste uge. Vil i gerne have et sneak peek kan i følge med på Snapchat – liseemilia.

– Lise Emilia

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup Session: Cecillie Ziskilda.