PÅSKEKONKURRENCE: Vind 7 lækre Eylure produkter. (VINDER FUNDET)

The perfect highlighter.

Jeg kan ikke få armene ned, eller jo men det er kun for at kunne påføre denne helt fantastisk smukke highlighter på mit ansigt. Hvis der er noget der gør mig glad, så er det at finde god makeup til billige penge. Hvilket lige netop er tilfældet her med denne highlighter fra Makeup Revolution.

 photo DSC_0076.jpg

 photo DSC_0084.jpg

 photo DSC_0103.jpg

Makeup Revolution – Pro Illuminate: 41 kr.

Anbefalingen bliver kort og konkret for der er ingen slinger i valsen, hverken med kvalitet eller pris.
Det eneste jeg afslutningsvis vil vise jer er et før og efterbillede og lade det tale lidt for sig selv.

 photo Makeuprevolutionhighlighterproilluminator.jpg

Som altid er jeg ovenud tilfreds med Makeup Revolution, jeg har fået mere hjem, som jeg også glæder mig til at fortælle jer om.

Igår kom min bedste veninde til Århus og bliver indtil imorgen. Hvilket er super dejligt. Perfekt her i påskeferien. Så vi hygger os og var igår inde og se comedy på v58, bagte kanelsnegle og i dag skal vi i væksthusene og ellers bare nyde hinandens selskab.

God påske!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅSKEKONKURRENCE: Vind 7 lækre Eylure produkter. (VINDER FUNDET)