MakerAide Beauty Masks.

5 musik anbefalinger og en snak om højtalere.

Reklame.

For 2 år siden købte jeg mig langt om længe et par ordenlige højtalere. Efter at have hørt musik på min computer i alt for lang tid husker jeg det som noget nær en lille revolution for mig da jeg tændte mine nye højtalere for aller første gang. Jeg har valgt et par højtalere med bluetooth og stik, da jeg synes det var super fedt ikke at skulle tænke på at min computer skulle være tæt på dem, for at musikken kunne spille. Samtidigt med at jeg kunne sætte min gamle ipod til eller andres telefoner via. stikket til fester og den slags. Jeg købte mine i expert i storcenter nord. Faktisk var det totalt impuls køb, da de var på tilbud. Men uden tvivl et af de aller bedste impuls indkøb jeg til dato har gjort mig.

Mine er ikke særlig kønne, men for dælen hvor spiller de godt. Jeg har “gemt” mine væk øverst på min reol så jeg ikke lægger så meget mærke til dem og så lyden spiller ud i hele mit værelse. Heldigvis findes der jo rigtig mange meget pænere og lige så gode højtalere – find udvalg her. Til dem af jer der måske leder efter en både pæn og god højtaler.

Afslutningsvist vil jeg lige dele de 5 numre der bliver spillet allermest på mine højtalere i øjeblikket.

1. Wangel – You Got To Say It Loud.

2. Reptile Youth – Rivers That Run For A Sea That Is Gone

3. Wangel – Freedom.

4. Muse – Uprising.

5. The Radar Post – Nothing’s Holding You Back.

Som i kan se og høre er det en blanding af helt nyt, fra blandt andet Wangel, som jeg elsker. Hvis hele Freedom albummet lå på youtube havde jeg delt det med jer. Men i kan høre det på spotify og det er i den grad et lyt værd.

– Lise Emilia

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Expert.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MakerAide Beauty Masks.