Drømmehus og fremtidstanker.

Dagens makeup ala Simone Malou: Rosy lips.

Her er som lovet Simone Malou’s makeup styling af mig. Det vil altså sige at Simone har valgt præcis hvad jeg skulle have på af makeup, hvilket blev noget helt andet end jeg selv praktisere til hverdag. Det vil sige ingen øjenskygge, ingen blush men fyldige lange vipper, contour, brozer og en helt særlig kombination af liner og læbestift fra MAC som er en af Simones favoritter til de fineste rosy lips.

 photo rosylipsegdetoedge.jpg
 photo bravemaclipstick.jpg
 photo rosylipsbrave.jpg
 photo rosylipsmac.jpg
Produkter:
Foundation ?  Rimmel Lasting 25H Finish Foundation 100 Ivory. 
Concealer ? Under øjnene: Rimmel Match Perfection Concealer 010 Ivory.
På urenheder: Exuviance CoverBlend Multi-Function Concealer ? Light.
Pudder ? Rimmel stay matte 001 transparent.
Contour ? Beauty UK Ultimate Contour Palette.
Bronzer ? L’Oréal Glam Bronze Powder duo 101 Blonde.
Highlighter ? Makeup Revolution Highlighter Palette Radiance.
Øjenbryn ?  Eylure Brow Palette ? 30 Blonde.
Mascara ? Dr Irena Eris Provoke Amazing Lashes Mascara.
Vipper ? Eylure london lash edit Definition No.121.
Lipliner ? MAC Lip liner Edge to edge.
Læbestift ? MAC Lipstick Brave.

Det var rigtig sjovt at lade en anden bestemme looket. Særligt fordi jeg stadig fik en pæn makeup og så kom jeg til at ligne min yndlings pige Simone Malou lidt og det er bestemt ikke dårligt! Det sjoveste var da jeg så mine læber tegnet op som Simone også gør på sig selv, hvor hun ikke kører helt ned i amourbuen på læberne. Det fik mine læber til at se helt anderledes ud når jeg så mig selv i spejlet hvilket var en ret sjov oplevelse. Der skal ikke meget til at underholde mig kan i nok høre.

Hvis i vil se makeuppen jeg lagde på Simone, kan i finde indlægget lige HER.

Nu vil jeg pakke tasken, jeg skal nemlig mødes til kaffe me en veninde om en lille time, efterfulgt af en rundvisning på rådhuset i aften som jeg ser helt vildt meget frem til. Husk i kan følge lidt mere med både på instagram – liseemilia og snapchat – liseemilia hvor jeg opdatere med lidt flere hverdags jazz uden om bloggen.

– Lise Emilia

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmehus og fremtidstanker.