Balance Me Lip Quench Balm.

Pænt sengetøj fra Ilva.dk

Reklame.

Til jul ønskede jeg mig stort set ikke andet end nyt sengetøj. Det var første prioriteten! Jeg var efterhånden før det første blevet lidt træt af at se på det samme senge tøj. Jeg var også blevet træt af kun at have 3 sæt, hvoraf det ene slet ikke matchede. Så det måtte nyt til. Både for øjenene og det praktiske. Det var den bedste beslutning længe! Simone kommenterede på det den anden dag og sagde hun ikke kendte nogen der skiftede sengetøj så ofte som mig. Ærligt så har jeg heller ikke været lige så god til det i fortiden som jeg har siden jul. Nu skifter jeg 3 gange om måneden, som minimum og jeg bliver lige så glad hver gang jeg går i seng og sengetøjet både er pænt og dufter godt. Som rent sengetøj jo gør.

Nu har jeg 4 virkelig fine sæt, der passer sammen og som jeg er glad for. Men derfor betyder det ikke, at jeg er færdig med at købe nyt sengetøj. Derfor ville jeg lige dele det pæneste jeg længe har set som er disse 4 sæt fra Ilva.dk.
 photo ilvasengetoslashj.jpg

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

Jeg ville ønske de alle sammen lå klar til at komme på mine dyner og pudder! Selvom det ville være svært at vælge imellem.

– Lise Emilia

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Ilva.dk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balance Me Lip Quench Balm.