Pænt sengetøj fra Ilva.dk

Makeup session w. Simone Malou.

I søndags havde Simone og jeg planlagt en masse blogting vi gerne ville nå. Det gode ved at bo sammen med en anden blogger er både motivation og inspiration som man jo har brug for, for at holde en blog kørerende. En anden ting var, at vi nogle uger tilbage kom til at snakke om hvor forskellig tilgang vi har til makeup og at det kunne være sjovt at bytte stil. Derfor bestemte vi i søndags hinandens makeup. Jeg lagde en makeup på Simone, som jeg ville på mig selv. En fejlfri base med fuld dækning, gylden øjenmakeup med shimmer, en smuk dyb læbefarve og selvfølgelig masser af highlighter. Jeg håber i kan lide looket. Det var hvert fald sjovt at se Simone ude af hendes vante rammer.

 photo DSC_0220.jpg

 photo DSC_0229.jpg
Produkter:
Foundation ?  Rimmel Lasting 25H Finish Foundation 100 Ivory. 
Concealer ? Under øjnene: Rimmel Match Perfection Concealer 010 Ivory.
På urenheder: Exuviance CoverBlend Multi-Function Concealer ? Light.
Blush ? Rimmel Lasting Finish Mono Blush 020 Pink Rose.
Bronzer ? Rimmel Lasting Finish Mono Blush 080 Bronze.
Highlighter ? Makeup Revolution Pro Illuminate.
Øjenbryn ?  Eylure Brow Palette ? 30 Blonde.
Øjenskyggeprimer ? MAC Pro Longwear Paint Pot painterly.
Øjenskygge ? Makeup Revolution Awesome 100 Eyeshadow Collection.
Mascara ? Dr Irena Eris Provoke Amazing Lashes Mascara. 
Lipliner ? Sephora Lip Liner To Go 06 Rosewood.
Læbestift ? Sephora Collection Rouge Cream Lipstick Oh Oh! 18.

Som sagt fik Simone lov til at vælge min makeup. Hvis i vil have en lille smagsprøve så kan i se et billede på instagram – liseemilia. Ellers vente til imorgen hvor der kommer en dagens makeup med looket samt produktliste.

Jeg håber i synes det var hyggeligt at se “min makeup”/ en Makeup session på en anden. Særligt en så smuk kvinde som aller sødeste Simone Malou. Jeg planlægger nemlig at lave flere Makeup session med andre kvinder der inspirerer mig som jeg synes i skal kende til.

Foråret er endelig ved at melde sin ankomst. Jeg er selvfølig trukket over i min læderjakke og sneakers allerede. Jeg tror jeg skal ud og nyde det gode vejr lidt, senere i dag. Jeg overvejer også om jeg skal bage en kage i dag, jeg har nemlig besluttet mig for at det skal være slut med at sige jeg ikke kan bage. I lørdags bagte jeg nemlig en vaske ægte Fynsk brunsviger og den blev perfekt snasket! I dag tror jeg dog valget falder på enten gulerodskage eller squashkage.

– Lise Emilia.

   

5 kommentarer

 • […] Hvis i vil se makeuppen jeg lagde på Simone, kan i finde indlægget lige HER. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie H

  Det må være sjovt at i bor sammen. jeg har ikke selv en blog men jeg bor sammen med min veninde som går til samme sport som mig og det virkelig fedt at være fælles om en interesse 🙂
  Makeuppen er virkelig smuk, det er Simone Malou selvfølgeig også 😉 Dejlig kombination. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Det er det også. 🙂 Særligt fordi hun også er en af mine bedste veninder også. Det lyder også dejligt med jer 🙂
   Ja hun er den fineste 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg kan virkelig godt lide øjenskyggen sammen med farven på læberne, det passer virkelig godt sammen. Jeg glæder mig til at se flere makeup sessions selvom det også er fedt på dig selv. 😀

  Kraaam Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Det er jeg virkelig glad for. Jeg er også selv vild med farverne sammen 🙂 Jeg vil hvert fald gøre mit bedste for at der kommer flere og snart. Om ikke andet, ja så kan du jo se mit ansigt allerede igen fra i morgen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pænt sengetøj fra Ilva.dk