Anbefaling: Rimmel Skin Perfecting Lasting Finish Foundation 25 hr SPF 20.

NYX Lip Combo favorite.

Som mange af jer makeupglade typer lige som jeg selv nok har opdaget, så er NYX kommet på det danske marked. En nyhed der har vagt stor glæde hos mig. Jeg har nemlig altid gerne ville prøve deres læbeprodukter. Derfor var jeg tidligere på ugen i Bruuns galleri hvor deres Matas er blevet bygget om og bare er blevet så fin! Deres makeupafdeling er altså så lækker nu, særligt med den store NYX stander.
Den er en ombejlet fætter og det var derfor ikke en kort fornøjelse at komme til ved den og lidt af produkterne var desværre også udsolgt allerede. Men det lykkeds mig at finde en læbestift og en butter gloss som er et match made in heaven! Jeg ville derfor lige dele den med jer og fortælle lidt om hvad jeg synes om produkterne.

 photo DSC_0044.jpg

Min NYX Lip Combo favorite består af.
1. Lip Smacking Fun Colors  Lala 612 – 60 kr.
2. Butter gloss Angel Food Cake – 60 kr.

Læbestiften er cremet med en høj pigmentering. Den ligger pænt på læberne og holder sig fugtig i lang tid. Læbestiften er ikke en af de mest holdbare, hvilket betyder at den skal rettes til efter spisning, men det er ikke noget der genere mig. Sådan er det som oftes når formulaen er cremet. Den er super nem at påfører så det klares i et snuptag. Glossen er smuk for sig selv men perfekt i kombination med læbestiften der giver ekstra meget shine. Den er nem at arbejde med og klistre ikke, men er blød som smør på læberne, præcis som navnet antyder.

 photo nyxlipcombo8.jpg
1. Butter gloss Angel food cake alene. 2. Lip Smacking Fun Colors Lala 612 alene. 3. Kombineret.

 photo nyxlipcombo.jpg

Det er to lækre læbeprodukter til billige penge. Jeg er uden tvivl nødt til at have flere af deres læbeprodukter. Nu venter jeg bare på de får fyldt op i standeren der er nemlig nogle bestemte jeg er på udgik efter, som jeg ikke var alene om!

Jeg havde egenligt i tankerne at lave en rødkålssalat med appelsin, pinekerner og kylling her til aften, men selvfølgelig kunne jeg ikke få fingrene i et rødkål, sådan er det når man er “late to the party”. Så jeg må “nøjes” med en almindelig kyllingesalat i denne omgang :).

– Lise Emilia

2 kommentarer

 • Sarah

  Det ser virkelig flot ud sammen 🙂 Du er så smuk med dem på! Hvilken eyeliner har du brugt, den ser virkelig god ud.
  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie H

  Wauw hvor er et bare fint til dig med sådan nogle støvede lilla farver. Jeg bor på landet men håber snart jeg kan komme forbi en matas der har NYX for det ser bare så spændende ud! Kram Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling: Rimmel Skin Perfecting Lasting Finish Foundation 25 hr SPF 20.