Kat Von D Tattoo Liner review.

Fine møbler på Biva.dk

 photo Skaeligrmbillede 2016-03-08 kl. 19.50.48.png

Jeg kan tydeligt huske Biva fra da jeg var barn, ja sågar fra da jeg flyttede hjemmefra. Jeg købte blandt andet et skab der fulgte mig lige indtil jeg flyttede til Aarhus. Der lå en Biva rigtig tæt på hvor jeg boede i lille Odense. Jeg synes stadig det er underligt at Biva butikken ikke længere er der. Nu kan du købe møbler på Biva.dk i stedet. Ud over møbler kan du også købe andet boligtilbehør. Jeg har udvalgt nogle af mine personlige favoritter som inspiration og for at vise lidt af hvad Biva har at tilbyde af pæne billige møbler online.

 photo Biva.jpg
Personlig elsker jeg at blande vintage inspirerende med helt stilrene møbler. Jeg synes mikset giver en masse personlighed og sjove detaljer. Der var flere sofaer med vintage vibes, men denne skyblå sag her måtte gerne flytte med mig ind i en fremtidig lejlighed, lige nu er der ikke plads til den ;). Der var virkelig mange fine lamper, men de mere industrielle var dem der stjal min opmærksomhed. Alt i alt har de altså et cool udvalg af boliginteriør for hver en smag.

Webshoppen er meget brugervenlig så det er nemt at shoppe møbler online. Der er mange fine inspirations billeder med idéer til hvordan du kan indrette forskellige møbler på Biva.dk. Samt mål på alle sofaer, senge og bord så du ikke kommer til at købe noget du ikke har plads til.

Modsat mange af de andre webshops der forhandler billige møbler online får man gratis fragt hos Biva.
Hvilket gør det både nemmere og mere fordelagtigt at få sendt møblerne direkte hjem. For sådan en som mig, der ikke kender en eneste med bil her i byen er det en kæmpe fordel at bestille møbler online. Særligt når der ikke er ekstra gebyrer.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kat Von D Tattoo Liner review.