Spring Wishes og rabatkoder!

Kat Von D Tattoo Liner review.

Eyeliner er og bliver det mest nervepirrende makeupelement for mit vedkommende. øvelse gør mester er måske så meget sagt, jeg får altså ofte lagt min eyeliner helt af H til, selvom jeg har gjort det mange gange før. Ofte skyldes det den eyeliner jeg bruger, måske er den tørret ud, penslen er for bred, ja You name it. Derfor har jeg været på udgik efter en god filt-tip eyeliner længe. Jeg har prøvet en masse blandet fra matas sortiment som har været enormt gode i starten, men som tørre rigtig hurtigt ud, og så bliver de bare helt umulige at arbejde med. Jeg har også forsøgt mig med gel-liner, men det bliver ikke fint og præcist nok uanset hvor megt umage jeg gør mig.

Så da søde Simone tilbød at købe noget med hjem fra Sephora til mig, faldt mine tanker straks på den eftertragtede og hyped Kat Von D Tattoo Liner. Til 170 kr havde jeg altså høje forventninger, særligt med alt den snak der har floreret på de kære online medier. Jeg blev ikke skuffet (Heldigvis) og jeg ville derfor fortælle jer lidt om den lille fine sag og vise den lidt frem her på bloggen.

 photo katvondtattoolinerblog.jpg

 photo katvondtattoolinerswatchx.jpg

Designet er råt men stadig feminint, lige som den kære Kat Von D herself! Selve filt-tippen er tynd og fin, men har en god modstandskræft der gør den meget nem at kontrollere. I og med den er så fin og tynd kan jeg nå helt ned til min øverste vippekant og lave en fin og skarp vinge når jeg laver cateyes, hvilket normalvis ellers kan tage meget tid og tilretning. Så jeg er helt klart fan.

 photo katvondeyeliner.jpg
Holdbarheden er helt fantastisk og løber ingen steder selv efter en lang og travl dag i snusket vejr. Jeg kan hvert fald skrive under på, at den er alle 170 kr værd! Den kan købes hos Sephora, som jeg i øvrigt stadig ville ønske vi havde i Aarhus. Jeg forstår heller ikke at ZARA ikke overlevede i Aarhus, kan vi ikke godt prøve igen? På den anden side ville jeg nok bruge hver en krone i Sephora, så måske er det heldigt nok for min økonomi at vi ikke har en.

– Lise Emilia

2 kommentarer

 • Jeg har længe overvejet at købe denne, da jeg også er et fjols til at lægge en fin eyeliner streg! Har dog været lidt i tvivl, om alle anmeldelserne har været oprigtige, men nu tror jeg godt jeg tør satse på den 😉 Tak for anbefalingen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Det er jeg glad for Mathilde 🙂 Det er hvert fald fuldstændig min oprigtige holdning. Jeg er så glad for min 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring Wishes og rabatkoder!