Dagens makeup: Lady Gaga Oscars 2016.

Spring Wishes og rabatkoder!

Reklame.

Selvom det stadig er gråt og halv trist vejr lige nu, så er det i følge kalenderen altså blevet forår. Jeg går vitterligt hver dag og venter på chancen for at skifte min vinterjakke ud med læderjakken der allerede hænger klar. Men mit skab er altså ikke helt forårs klar, tvært imod faktisk. Derfor har jeg snuset lidt rundt for at finde nogle gode bud til min forårs garderobe, samt nogle rabatkoder til dem af jer, der står i samme situation.

Rabatkoder:
Zalando rabatkode // Stylepit rabatkode // Nelly rabatkode.

 photo springwishes.jpg

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

Ingen af disse lækre items koster over 400 kr, hvilket for mit vedkommende betyder ret meget. Jeg elsker at finde lækre og billige items, både til mig selv, men også som inspiration for jer.
Nu mangler vi bare at solen snart melder sin ankomst så naturen blomster og den blå himmel bliver hverdag igen. Men med det her snevejr kan det selvfølgelig være der lige går liiiiiiidt længere før det sker.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Lady Gaga Oscars 2016.