Botox og migræne.

Fastfood lidt hurtigere og de bedste fritter.

Reklame

Jeg har i mange år været enormt nysgerrig på, hvad det helt præcis er, at Sunset putter på deres fritter. Det har jeg været siden jeg som pur ung teenager smagte dem for første gang en eftermiddag hvor jeg “hang ud” med mine veninder i Rosengårdcenteret. (Vild ungdom!) Det er altid fritterne der får mig overtalt til at vælge Sunset. Til min store overraskelse da jeg sidst jeg var på Sunset spurgte hvad de puttede på dem, fik jeg af vide de havde “Den hemmelige opskrift” liggende på hjemmesiden.
Ganske rigtigt ligger den der både på skrift og i videoform.


Men det er altså noget af en sammensætning af krydderier der kræver et noget vildere krydderiskab end der jeg har herhjemme, så jeg holder mig lige til deres lidt endnu. Men ud over fritterne så har de efterhånden fået en menukort der også får munden til at løbe i vand.

Det er lørdag, du har lige fået fri fra en lang uge på arbejde, du er hammerende sulten og har faktisk også rimelig travlt med at komme hjem inden du skal ud af døren igen. Sådan har mange af mine lørdage været det sidste halve år, derfor er det ofte en Sunset menu der er blevet hevet med mig hjem på vej mod bussen. Hvad endnu bedre er, at de nu har lavet et online system hvor du kan bestille, sammensætte og betale din Take Away mad på forhånd og afhente den på vejen. Det er både tidsbesparende og nemt. Det hele foregår på Sunset-boulevard.dk Som i øvrigt fungere perfekt på smartphones også.

 photo retro-roastbeef_menu.jpg

Normalvis holder jeg mig til tunsandwich, deres tasty tuna er virkelig også en af mine favoritter og så er jeg typen der oftes vælger den sikre hest. Dog skal der jo af og til ske lidt nyt, så sidst faldt valget altså på deres nye Retro Roastbeff og nøøøj den var god. Det er lækker take away.  Jeg fik den uden løg, for sådan en kræsen type er jeg! Brødet var mega sprødt og så var den en klassisker i nye klæder. Det synes jeg kun er cool. Det er dejligt med alternativer til de sandwiches og burgere de normalt laver. Samt et sundere alternativ. Måske skulle man så have skippet fritterne for at det sådan oprigtig ville være sundt. Men helt ærligt, det ville jo være umenneskeligt at spise på Sunset og ikke få fritter. Så jeg havde altså absolut ingen kvaler med også at kører de gode fritter ned bagefter 😉 (De er sunde for sjælen, det er jeg sikker på!)

Så hvis du vil have din fastfood lidt hurtigere er tippet hermed givet videre 🙂

– Lise Emilia
Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Sunset Boulevard.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Botox og migræne.