Jeg kunne sagtens nøjes med en altan.

Dagens makeup: Lady Gaga Oscars 2016.

I søndags så jeg Oscars hele natten, den kære Leo fik sin Oscar som nok ikke er gået nogle af jer forbi. Ud over den røde løber, som altid er evig yndlings ved den slags event, så synes jeg det er sjovt at se lidt nærmere på hår og makeup så snart at billederne ligger offentlig tilgængeligt.
Jeg var så vild med Lady Gaga’s look at jeg besluttede mig for at forsøge at genskabe det, til jer.
Jeg er vild med den varme fersken undertone hendes makeup havde og den nude fersken farve på læberne.

 photo Image.jpg
 photo ladygagamuaoscars.jpg

 

Foundation ?  GOSH #FOUNDATIONDROPS 02 Ivory.
Concealer ? Under øjnene: Rimmel wake me up concealer Ivory.
På urenheder: Exuviance CoverBlend Multi-Function Concealer ? Light.
Blush ? MUA Blusher Bon bon.
Bronzer ? Rimmel Lasting Finish Mono Blush 080 Bronze.
Highlighter ? Makeup Revolution Highlighter Palette Radiance.
Øjenbryn ?  MUA Brow Define Fair.
Øjenskyggeprimer ? MAC Pro Longwear Paint Pot painterly.
Øjenskygge ? Makeup Revolution Awesome 100 Eyeshadow Collection.
Eyeliner ?  Rimmel ScandalEyes Micro EyeLiner 001 Black.
Mascara ? Guerlain Cils d’Enfer Maxi Lash Mascara.
Læbestift ? Makeup Revolution Ultra Velour Lip Cream-Can?t we just make love instead.

Original billede af  Lady Gaga Oscars 2016 makeup.
 photo gallery-1456707773-lady-gaga.jpg

Makeuppen synes jeg er super ideel til en af de kommende fester her i foråret, være det sig en galla, søsters konfirmation eller bare en festlig aften med veninderne. For mit vedkommende, synes jeg også det går fint til hverdag, men det er jo en smagssag. 🙂

Lady Gaga lavede også en optræden der rørte mig enormt meget. Hun optrådte ned sangen “Till It Happens To You” som hun blev Oscar nomineret for. Sangen er med i filmen The Hunting Ground, der tager fat omkring den problematikken med voldtægtskulturen på de Amerikanske Colleges. En sang der betyder enormt meget for os der har kæmpet os på benene igen efter en voldtægt eller andre seksuelle overgreb. Jeg har tidligere fortalt jer om min oplevelse og hvordan det har påvirket mit liv i årene efter i kan finde de forskellige indlæg om emnet lige HER. Med sig på scenen havde hun er stor gruppen “survivors” med sig. De havde alle et budskab skrevet på deres arme, som man også ser i den originale musikvideo. Jeg er ked af hun ikke vandt en Oscar for sangen, for det er en sang jeg har manglet i mit liv og jeg er sikker på jeg ikke er den eneste. Derfor ville jeg også gerne dele den med jer.
Det er smukt når stærke kvinder står frem og fortæller om noget af det der gør os allermest sårbare.

– Lise Emilia

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kunne sagtens nøjes med en altan.