Sådan kan du bruge argan olie.

Garnier Cleansing wipes soft comfort er de bedste!

Jeg springer sjældent over hvor gærdet er lavest når det kommer til hudpleje, det er rent faktisk noget af det eneste jeg er ret hellig med. Men jeg ved der er rigtig mange der simpelthen synes renserutinen hver aften er enormt belastende og jeg har da også af og til aftener hvor jeg er så træt jeg næsten ikke orker. Mange tyer til en nemmere løsning, nemlig renseservietter. De fleste renseservietter jeg har forsøgt mig med at for det første ikke kunne fjerne alt min makeup, slet ikke en holdbar mascara, desuden har de været grove mod min hud og jeg har bestemt ikke følt nogen plejende effekt. Derfor har jeg i lang tid rystet lidt på hovedet over konceptet og at så mange af mine veninder bruger den slags dagligt.

Dog fortalte en af dem for leden at hun havde prøvet nogle fra Garnier som var noget bedre end dem hun normalt bruger. Derfor røg de ned i kurven da jeg så dem på tilbud til 25 kr (vejledende pris 50 kr.) i føtex for nogle dage siden. De har ændret min mening! De er bløde, nemme at arbejde med, fjerne makeuppen lige så nemt som min rensevand og vatrondeller og de tørre ikke min hud ud. Jeg bruger kun en serviet til at fjerne alt min makeup.

 photo GarnierCleansingwipessoftcomfort.jpg

Derfor ville jeg sende tippet videre til jer. Til dem af jer der mangler en nem løsning, om det er til hverdag eller til den kommende weekend tur, eller når du er ekstraordinært træt, så kan jeg varmt anbefale Garnier Cleansing wipes soft comfort! Jeg har valgt dem til normal til tør hud.

 

Nu vil jeg spise min aftensmad, pakke tasken og tage ud og drikke et par øl. Jeg har haft en uge der har involveret noget af en rutsjebanetur af følelser. Der sker 1000 ting og jeg skal lige finde mit fodfæste igen før end, at jeg kan snakke åbent om det. Lige nu er jeg blot meget taknemmelig over at have nogle fantastiske mennesker i mit liv der støtter mig og passer lidt ekstra på mig når jeg har brug for det 🙂

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kan du bruge argan olie.