Boligønsker: Badeværelset.

Sådan kan du bruge argan olie.

Argan olie er jo efterhånden blevet et selvudnævnt mirakelmiddel. Det er ikke uden grund. Argan olie kan nemlig bruges til at pleje huden fra top til tå, ja selv håret har godt af den naturlige olie, der fugtgiver og blødgører til den helt store guldmedalje. Jeg har fået tilsendt en Økologisk Argan Olie fra Golden Argan til test, efter at have haft den i bruge i lige knap 14 dage tænkte jeg, at jeg ville  dele mine tips til hvordan du får mest ud af olien og hvordan du kan bruge den.

 photo goldenargan.jpg

Reklame – produkt givet til test.

 

Ansigt:
Brug olien som fugtgiver, enten seperat, eller i kombination med din creme.
Jeg bruger olien sammen med min creme hver aften for at give huden et ekstra boost mens jeg sover.
Jeg bruger kun hvad der svare til en ært og mixer den med min creme inden jeg påfører det.

Hår:
Brug olien som kur. Da olien er tyktflydende tynger den håret, og jeg vil derfor ikke anbefale at bruge den til selve stylingen af ens frisure, men hellere som en plejende kur. Smør olien i hårspidserne og lad det sidde en time før du går i bad, eller mens du sover. Når du har vasket dit hår og tørret det vil du se at håret er mindre tørt og har fået en smuk glas. Du kan også bruge den i hele håret, hvis du synes det hele trænger efter denne vinterkulde. Eller inkorporer den i din normale rutine ved at tilføje den i din yndlings hårkur eller balsam for et ekstra boost.

Hud:
På lige fod med ansigtet, kan du bruge olien som fugtiver på kroppen. Enten alene eller blandet med din yndlings bodylotion. Bruger du den lige når du er kommet ud af badet og huden stadig er fugtig, låser du fugten fast i huden og får derved endnu mere ud af den. Desuden er den perfekt på ny barberede ben, særligt fordi den er parfumefri og derfor ikke irritere huden.

Hænder/fødder:
Masser olien ind i huden og lad den trænge ind, gerne mens du sover. Vil du undgå at blive generet af olien kan du sagtens taget er par bomulds sokker på, jeg gør det helst når jeg sover og kan mærke en kæmpe forskel på mine fødder. Dette er også godt at gøre efter et fodbad for at give huden ekstra pleje.

 photo goldenarganolie.jpg
Særligt for denne Argan olie fra Golden Argan er at den er helt naturlig og derved ikke blandet op med tilsætningsstoffer. Den rene marokkanske olie er rig på vitaminer, fedtsyrer, proteiner og antioxidanter. E-vitaminer går aktivt ind og behandler hud/hår med en helende effekt, samtidig med at omega-3 olie har en blødgørende effekt på huden og en glasgivende effekt på håret. Den er desuden fri for parfume og parabener. Alt i alt, er det en virkelig god olie der kan bruges på enormt mange forskellige måder, der giver den ekstra fugt og fedt mange af os mangler i huden i denne kulde.

Du kan købe Golden Argan Økologisk Argan Olie til 109 kr HER. (Vejledende prid 119 kr.)

– Lise Emilia

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med billigvoks.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boligønsker: Badeværelset.