Det er svært at huske det hele.

Boligønsker: Badeværelset.

Vores badeværelse trænger hårdt til en opgradering, både når det kommer til praktiske ting som en ny brusekabine og bedre udluftning, Men i den grad også interiør mæssigt, lige nu har vi et lille bitte skab hængende i hvad jeg tror er egetræ, som er vind og skæv og mangler en låge. Men når man bor sammen med andre der ikke er familie eller kæreste, så er svært at få sat gang i den slags. Men efter Simone er flyttet ind er det begyndt at gå lidt fremad fordi vi har meget samme tankegang og ønsker at gøre huset lidt mere lækkert at bo i. Lige nu er jeg ved at samle inspiration til hvad der kunne blive anderledes på badeværelset for, at det bliver super lækkert. Aller øverst på listen er et nyt skab/reol/system.
 photo Skaeligrmbillede 2016-02-25 kl. 14.29.31.png

Skabet skal altså skiftes ud,  vi har snakket lidt om en hængende reol, altså lidt ala bogkasser, men som reol. Jeg er helt forelsket i det helt simple design, som denne fra By Lassen der forhandles hos Xakt.dk. Helst så vi får en hylde hver. By Lassen reolen er meget for dyr til vores budget, men er den helt rette stil.

Hvis i kender ander i samme stil må i endelig skrive en kommentar.

– Lise Emilia

 

 photo Skaeligrmbillede 2015-09-25 kl. 22.18.09.png

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er svært at huske det hele.