Brugte iPhones og garanti.

Det er svært at huske det hele.

Hovedet under armen og hukommelse som en si. Ja sådan er jeg noglegange skruet (uheldigt) sammen. Det kommer som oftes når jeg er rigtig presset. Så glemmer jeg at sætte mit hår og må gøre det mens jeg løber mod bussen, endnu værre mine aftaler, datoer for deadlines og aller værst mine gode idéer.
Som sådan er et jo helt normalt for de fleste. Man kan ikke altid huske det hele, men så er det så heldigt at der findes virkelig mange hjælpemidler.

 photo notesboslashger.jpg

Jeg er kæmpe fan af notesbøger og en gang om ugen forsøger jeg at lave en oversigt over hvad jeg skal huske i de kommende dage og særligt mine idéer til blogindlæg. Der er ikke noget værre end følelsen af at have glemt noget virkelig godt. Uden planlægning får jeg helt ærligt ikke nået det jeg skal, eller det jeg vil. Og der er kun så mange timer om søndagen 😉

Der sker en masse i mit liv lige nu, hvilket kræver alt min energi, derfor er der også en lille smule stille herinde i disse dage. Men så snart jeg er genopladet med energi, kommer der masser af indhold til jer. 🙂

– Lise Emilia

 photo Skaeligrmbillede 2015-09-25 kl. 22.18.09.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brugte iPhones og garanti.