Weleda Skin food - til den tørre hud.

Brugte iPhones og garanti.

Et af mine absolut kæreste ejer er min billige iphone 5. Egenligt havde jeg ikke råd til en ny i phone 5 pris var stadig høj de fleste stæder men jeg var heldig og fik et særligt iphone 5 tilbud. Jeg overvejede virkelig køb iphone 5 brugt i stedet men har først nu fundet et site hvor jeg ville turde at købe den brugt – https://www.brugteiphones.dk/brugte-iphones/brugt-iphone-5.html .

 photo DSC_0063 copy.jpg

Det problemt der før han har kunne holde og afskrække mig fra at købe en iPhone brugt har været den totale manglende garanti, skulle man være så uheldigt at den gik i stykker bare 2 dage efter. Det er jo et virvar at få garanti for private mennesker og det er da selvfølgelig lidt af en risiko man løber når man køber elektronik brugt og så endda en vældig dyr en af slagsen.
På brugteiphones.dk webshop giver de garanti, faktisk en lang en af slagsen på 24 måneder. Desuden er der 14 dages retur ret. Altså rent faktisk samme rettigheder som shopper man en helt sprit ny iPhone på nettet.

 photo DSC_0054 copy.jpg
Ønsker man selv at sælge sin brugte iPhone er det også en mulighed at gøre ved hjælp af dem og de sørger for at vurdere om den er salgbar og renser den så den er klar til en helt ny persons mange fine billeder, lange sms’er og storforbrug af de sociale medier, altså fuldstændig lige som det bør være med sådan en sag.

Jeg overvejer om min skal skiftes ud, men jeg må indrømme at en ny computer står lige lidt højere placeret på min liste.Den gode gamle macbook pro er efterhånden ved at være gammel, støvet og liiige til den langsomme side når der er mange programmer igang, som der jo oftes er når man hår en blog. Men jeg overvejer virkelig om iPhone udskiftningen skulle være til en brugt men nyere model en den jeg har lige nu. Det er trods alt et noget andet prisleje vi er ude i der.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weleda Skin food - til den tørre hud.