VIND Magnetic Lash mascara der giver dig lange vipper! (Afsluttet)

Dagens Makeup: Naked and nude.

“Naked and nude.” Haha, det er ikke hver dag jeg lige kan slippe afsted med sådan en titel på mine indlæg. Men eftersom looket er lavet med Naked paletten og en nude læbestift, så kunne jeg altså ikke dy mig! (Ikke en reference Caroline wozniackis nøgenbilleder. Selvom det også havde været en passende titel)

Jeg har haft en lidt presset uge og kan nu endelig holde weekend. Om et par timer skal jeg til et stort fælles festarrangement alle ungdomspartier fra Aarhus imellem. Selvom energiniveauet ikke er til det lige nu, så glæder jeg mig til en festlig aften og skal derfor om lidt igang med en festlig makeup. Looket her havde jeg på, på arbejde i dag. Jeg er vild med den lidt glimtrende øjenmakeup i kombination med den helt matte læbe.

 

 photo nakednudemakeup.jpg

 photo nakednudemakeup2.jpg

 photo nakednudemakeup1_1.jpg

 

Foundation ?  Rimmel Match Perfect Foundation 100 Ivory.
Concealer ? Under øjnene: Rimmel wake me up concealer Ivory.
På urenheder: Exuviance CoverBlend Multi-Function Concealer ? Light.
Blush ? Rimmel Lasting Finish Mono Blush 020 Pink Rose.
Bronzer ? Rimmel Lasting Finish Mono Blush 080 Bronze.
Highlighter ? Makeup Revolution Highlighter Palette Radiance.
Øjenbryn ?  Dr Irena Eris Automatic Brow Pencil Brunette.
Browgel ? GOSH Defining brow Gel 002 Brown.
Øjenskyggeprimer ? MAC Pro Longwear Paint Pot Vintage Selection.
Øjenskygge ? Urban Decay Naked Palette.
Mascara ? Maybelline Volum? Express Lash Sensational Mascara Black.
Læbestift ? GOSH Velvet Touch Lipstick Matt 001 Matt Baby Lips.

Læbestiften er simpelthen en kæmpe favorit, i har også set meget til den allerede. Men det er den perfekte matte nude læbestift til sådan en blegfis som mig. Desuden er den cremet og lækker på læberne selvom den er mat.

Jeg kommer med en hel anmeldelse af Naked paletten senere hen. Sammenligner den med andre øjenskygger kvalitetsmæssigt og den slags.

Nu vil jeg igang med aftenens makeup, vi starter nemlig allerede kl.18.00. Hav en dejlig lørdag aften.

– Lise Emilia

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND Magnetic Lash mascara der giver dig lange vipper! (Afsluttet)