Makeup Revolution Highlighter Palette.

Perfekt orangerød læbestift fra Urban Decay.

Røde læbestifter får jeg aldrig for mange af. Men selvom det er det jeg oftes køber, er det sjældent at det er en med en orange undertoner. Derfor blev jeg glad da jeg var så heldig at få en i en goodiebag for et halvt års tid siden. Siden har den været på et par gange og hver gang er jeg blevet positivt overrasket både over kvalitet og farve. Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele den med jer.

 photo urbandecaysheerslowburn.jpg
Urban Decay Sheer Revolution Lipstick – Sheer Slowburn.

Læbestiften er med et sheer finish, altså en anelse gennemsigtig. Det gør den super nem at bruge til hverdag, da den føles meget som en lipgloss/balm på læberne og derved ikke tørrer dem ud. Farven kan nemt bygges op og blive mere intens hvis man ønsker det. Prisen er lidt over hvad jeg normalt giver for en læbestift men stadig rimelig ift. kvaliteten. Til 145 kr vil jeg vurderen den til at være købet værd, uden tvivl.

 photo 12421465_10153614024923369_775595071_n.jpg

På billedet her, har jeg kun et lag på af den. Jeg glæder mig til at foråret melder sin ankomst, jeg tror nemlig denne læbestift nemt kunne blive en favorit når solen skinner og blomstrene springer ud.

Mandagen har været sød ved mig. Jeg var veludhvilet da jeg stod op (hvilken nærmest aldrig sker!) og timerne på arbejdet fløj afsted. Den slags dage er altså rare, særligt på en mandag. Imorgen skal jeg langt om længe til hudlæge, jeg er så nervøs men stadig glad for dagen endelig er kommet hvor jeg forhåbenligt kan få noget brugbart af vide om hvordan jeg kommer af med min acne, uanset som det betyder et halvt år på medicin eller ej. At ugen så følger op med et tandlægebesøg på torsdag, er jeg ikke helt så excited over 😉 Så jeg tror jeg vil forkæle mig selv med en buket blomster.

– Lise Emilia

3 kommentarer

 • Det er en rigtig fin farve og den klæder dig 🙂 Personligt er jeg ikke så glad for UD’s læbestifter, jeg købte en ‘sheer revolution’ sidste år og jeg synes desværre ikke den holder særligt godt i forhold til f.eks MAC, synes faktisk også Rimmel’s holder længere :/ Måske er deres MATTE collection lidt bedre, dem har jeg ikke prøvet endnu 🙂 Elsker dog UD’s foundation, concealer, øjenskygger og eyeliners 😀

  – LS
  http://www.sephira.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den lebestiften var kjempe fin og kledde deg kjempe godt.
  så sjønn du er 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den farve er utrolig nydelig på dig! Jeg er begyndt at gå mere op i læbestifter og ser Urban’s som en de af mange muligheder, hvor kvaliteten er på sin plads. Jeg vil helt sikkert tjekke det ud!

  // Sabatina
  http://www.laviedavie.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup Revolution Highlighter Palette.