3 neglefavoritter fra Herôme.

Dagens makeup: No drama, just glow.

I dag har jeg fri fra arbejde. Det har betydet jeg har sovet så længe jeg kunne og endnu ikke har forladt min seng. For mig er det ren luksus ikke at være nødsaget til at stå op på et bestemt tidspunkt. Så jeg nyder det sidste der er tilbage af min formiddag med at skrive indlæg og lidt andet blogarbejde jeg har svært ved at få presset ind i løbet af ugen.

Dagens makeup er ret neutral når det kommer til farvevalget og selv min eyeliner er fuldstændig udramatisk og lavet med en sort øjenskygge. Men alligevel synes jeg den har noget over sig. Der er ikke sparet det mindste på highlighter for at skabe en masse glød i min lidt vintertrætte hud.

I søndags fik jeg for alvor ryddet op i alle mine ting, inkl. skønhedsprodukter og makeup. Derfor kom et par produkter i brug jeg ikke har brugt længe. Blandt andet et billigt men fantastisk brynprodukt og en foundation jeg havde glemt hvor smuk er på huden.  I kan finde dem i produktlisten.

 photo DSC01140x.jpg

 photo DSC01166x.jpg

 photo DSC01167x.jpg

 

Foundation ?  Rimmel Match Perfect Foundation 100 Ivory.
Concealer ? Under øjnene: Rimmel wake me up concealer Ivory.
På urenheder: Exuviance CoverBlend Multi-Function Concealer ? Light.
Blush ? Rimmel Lasting Finish Mono Blush 020 Pink Rose.
Bronzer ? Rimmel Lasting Finish Mono Blush 080 Bronze.
Highlighter ? Makeup Revolution Highlighter Palette Radiance.
Øjenbryn ? Makeup Revolution Brow Dual Ultra Brow Arch & Shape Fair.
Øjenskyggeprimer ? MAC Pro Longwear Paint Pot painterly.
Øjenskygge ? Makeup Revolution Awesome 100 Eyeshadow Collection.
Mascara ? Maybelline Volum? Express Lash Sensational Mascara Black.
Læbestift ? GOSH Velvet Touch Lipstick Matt 001 Matt Baby Lips.

Resten af min dag skal jeg bruge på delvist at slappe af og gøre rent i huset, nu hvor mit eget værelse stadig shiner efter søndagens tur.  Bare for at holde lidt balance i mit blodtryk 😉 Jeg får heldigvis også lidt godt selskab senere. Inden da skal jeg forkæle mig selv med et langt bad.  Min fridag skal ikke gå til spilde kan i nok godt hører på det hele 😉

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 neglefavoritter fra Herôme.