Fra stige til reol.

Rimmel løser blush-krisen.

Jeg har været i blush-krise længe. Jeg har lidt forskellige, en rigtig god palette fra Makeup Revolution, et par fra Makeup Academy, men dem har jeg haft længe og pludselig begyndte de at kede mig lidt. Desuden kan ingen af dem købes fysisk i en butik og så er det jo ikke til en særlig stor for jer, der måske står og mangler en flot blush lige her og nu. Jeg var så heldig at jeg lige som krisen var værst fik tilsendt 3 rigtig fine blushes fra Rimmel som jeg har testet af de sidste par dage. Det er deres Rimmel Lasting Finish Mono Blushes.

 photo rimmelblushes1.jpg

 photo rimmelblushes.jpg

1. 010 Santa Rose. 2. 080 Bronze. 3. 020 Pink Rose.

Ens for alle tre er, at de er silkebløde, med en medium pigmentering hvilket gør dem super nemme at påfører og blende. Lige netop fordi pigmenteringen ikke er kraftig, undgår man at få påført for meget og farverne får derved et helt vildt naturligt look på huden

 photo Rimmelblushmakeuplook.jpg

Blush – Santa Rose.

 

Vigtigst af alt så holder de hele dagen! Normalt er blush noget der har nemt ved at fade lidt i løbet af en lang arbejdsdag for mit vedkommende, men Simone har lige bekræftet mig i, at den stadig ligger fint og pynter på mine runde æblekinder efter mere end 12 timer på. Farverne passer mig så godt, selv deres “Bronze” farve klæder mig min meget blege hud. Jeg er meget positiv og lidt henrykt over at blush-krisen har taget en behagelig drejning.

I aften skal jeg tilbringe lidt kvalitetstid med dejligste Simone, vi er nemlig begge hjemme og uden planer for engangs skyld. Den står på Oreo Milkshake, Nachos og Coyote Ugly, for den slags kvinder er vi! 😉

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra stige til reol.