Du kan sælge mig alt i krystal.

Fra stige til reol.

Ud over at være hammerende praktisk for os der ikke altid har højden med os, så er stiger altså også sjove i indretnings hensende. Nogle af jer har formenligt spottet det på diverse interior og bolig blogs. Stiger bliver brugt som stativer, håndklæde holdere og reoler, som jeg personligt synes er mega seje. Hvis jeg havde pladsen, så havde jeg bygget mig selv en. En til planter, selvom jeg pt. har en der er overlevet min glemsomhed. En til bøger og nips, men også en til sko!
 photo 09987d2d6938e2a115227614ac0c61b8.jpg

I øjeblikket får jeg virkelig ikke brugt de mange sko jeg har, fordi jeg næsten ikke har plads til dem. Eller det bilder jeg hvert fald mig selv ind er derfor. Jeg tænker hvis de nu var displayed på en fed måde, ville det virke mere motiverende. Om ikke andet ville det da se pænt ud.

I og med at stiger lidt er blevet en trend, er de ikke til at støve op på samme måde længere. Her tænker jeg på de brugte, rustikke stiger som man ofte kunne få til billige penge på diverse markeder eller arve fra naboen. Men så er det jo heldigt at de fleste byggemarkeder har stiger der fint går an. Ønsker man at give dem et mere rustik look kunne lidt maling og knubs måske klare det. Men faktisk synes jeg det er ret fint at den er helt “normal” på billedet her.

Faktisk er selv mine forældre hoppet med på trenden og har en på teressen med planter på. Jeg ville dele inspirationen med jer, nogle af jer er måske heldig at have noget mere plads end mig.

– Lise Emilia

 

 photo Skaeligrmbillede 2015-09-25 kl. 22.18.09.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du kan sælge mig alt i krystal.