Mindfull malebøger.

Du kan sælge mig alt i krystal.

Hvis der er noget der altid fanger min interesse er det krystal glas, faktisk alt der minder om det. Lige fra vintage vinglas til de fine og budgetvenlige af slagsen fra Aida – Find dem her. Jeg tror virkelig jeg er født i en forkert tid, på det område. Det samme gælder lysekroner. Generelt har jeg en kæmpe hang til vintage ting. Som min mor ville kalde der “gammelt ragelse”. Derfor bruger jeg mine glas fra alt til at drikke af, servere og som vaser. Aida har også lavet nogle virkelig fine små skåle jeg overvejer om jeg skal have.

 photo ccrystalglas.jpg

Det hele afspiller sig når jeg er ude og shoppe, eller i min interior inspirations mappe på pinterest. Som billederne her er fra.
Mine klassiske (Nogle ville sige kedelige) ikeamøbler og hvide vægge holder det hele i balance. Med sådan en stor hang til pynteting, som altid skiller sig ud er det også nødvendigt!

Jeg har tit talt med min mor om det. Hun forstår simpelthen ikke hvor min store forkærlighed for vintage ting kommer fra. Hun siger at jeg altid har haft den. Nu er det ikke fordi jeg tror på at jeg har levet i en anden tid, altså haft et tidligere liv, men skulle det være tilfældet ville det immervæk forklare en del 😉

– Lise Emilia

 

 photo Skaeligrmbillede 2015-09-25 kl. 22.18.09.png

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mindfull malebøger.