10 stærke citater:

Mindfull malebøger.

Mange af jer har sikkert opdaget at flere og flere voksne maler i malebørger. Nu taler jeg ikke om de klassiske børnemalebøger (Selvom det ville bringe et stort smil frem på mine læber) men om noget mere trendy. Nemlig “Mindfull Colouring books”. Da jeg fløj til Paris, manglede jeg virkelig noget at give mig til. Jeg ville ønske jeg havde taget noget tegnegrej med mig. Som mange af jer der har læst med længe ved, så har jeg altid elsket at tegne selvom jeg desværre ikke har så meget tid til det længere. Nogle gange når jeg så endelig sætter tid af til det, så sviger kreativiteten altså. Så der ville det være smart, at “rammerne” ligesom er sat for en og det kun er farverne man selv skal vælge. Man kan købe mange forskellige varianter hos CDON i deres afdeling – Bøger. Lige nu er mange af dem endda på tilbud.

 photo mindfullcolouring.jpg

Hvad siger i til det? Kunne i finde på at købe en? Jeg elsker når noget lidt uhørt og skørt bliver en trend blandt voksne.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 stærke citater: