En lipgloss favorit.

Min makeup inspiration.

Jeg er på pinterest dagligt. Det er der jeg finder det meste af min inspiration. Jeg bliver inspireret i alt fra makeup til interior. I dag vil jeg dele min makeup inspiration fra den sidste uges tid. Det er altid fedt at få idéer til et look man gerne vil lave. Oftes ender jeg med at bruge brudstykker af det jeg finder og sætte det sammen på en måde, så det passer til mig.

 photo Opdateret for nylig44.jpg photo Opdateret for nylig45.jpg

Dette indlæg er planlagt, da jeg lige nu er i Paris med mit arbejde. I kan følge lidt med på instagram – liseemilia, hvis i vil se lidt med herfra. Jeg  har endnu et planlagt til jer i morgen. Dette bliver også et inspirations indlæg, men af en lidt anden skuffe 🙂 Ps. De hører også Lukas Graham herover!

– Lise Emilia

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lipgloss favorit.