Hvis ikke du allerede elsker Adele...

Foundation rutine til dig med acne/urenheder.

Som jeg har nævnt flere gange herinde på bloggen, har jeg kæmpet med en rigtig slem acne siden starten af sommeren. Hvilket også har betydet af min foundation/ansigtsmakeup rutine har ændret sig en del. Jeg har fundet nogle produkter der hjælper min hud på vej og vigtigst af alt ikke gøre det værre ved at tilstoppe mine porer. For mig, med mine acne er det vigtigeste at mine base er i orden, så resten af mine makeup/mit ansigt kan komme til sin ret. Men det er skide svært og frustrerende at kæmpe med urenheder og selvfølgelig handler det også langt hen af vejen om hvordan man behandler sin hud. Jeg vil dog komme mere ind på min hudpleje i et andet indlæg, da det er et kapitel for sig selv. Jeg har en tid ved en hudlæge i starten af februar og først herefter kommer jeg med et mere dybdegående indlæg om det.
 photo DSC00344 kopi.jpg

Men nu til det, dette indlæg skal handle om. Mine 2 yndlings produkter til at skabe en fin og ensartet base på trods af acne, og generelt to helt fantastiske produkter med gode egenskaber og høj dækkeevne. Begge er fra det anerkendte mærke Exuviance.

1. Foundation: Exuviance foundation bisque. 
2. Concealer: Exuviance CoverBlend Multi-Function Concealer ? Light. 

Det er en anelser grænseoverskridende at smide et billede op herinde af hvordan min hud ser ud i øjeblikket. Mest af alt, fordi det er noget der påvirker mig meget og som jeg kæmper med hver eneste dag. Når man går så meget op i makeup og skønhedspleje som jeg gør, er det langt fra et selvtillidsboost at have en hud som min, faktisk er det noget der gør mig enormt usikker selvom det ikke er noget jeg i sidste ende er herre over. Acne er desværre noget der ofte bliver forbundet med en usund livsstil, selvom det for mange opstår på grund af hormoner og ikke fordi de lever af cheeseburger og cheesecake. Men i skal se det. I skal kunne se forskellen og til dem af jer derude der står i lignende situation, så skal i vide, at det også sker for en som mig, som ellers synes hun har ret godt styr på hvad hun propper på sit ansigt.

Før:

 photo DSC00341 kopi.jpg

 

Efter:

 photo acnefoundationi.jpg

Det jeg gør er:
1. Jeg renser min hud med en mild rensevand og påfører en fugtighedcreme (Der ikke tilstopper huden – læs her hvordan du kan teste om den gør det) Jeg kan anbefale byLykke og Embryolisse Filaderme Emulsion. Særligt til jer med tør hud.
2. Jeg påfører foundation med en fugtig svamp. Enten Beauty blenderen eller alternativet Real Techniques Miracle Complexion Sponge. (Husk at rengøre dem ofte!)
3. Jeg påfører concealer med en finger på urenhedder og dupper det på indtil det er dækket tilfredsstillende. Jeg gør det altid af to omgange, og forsøger at duppe uden om forhøjninger da det som oftes er der concealeren har svært ved at holde fast og skal dække ekstra godt i anden omgang.

De fleste dage slutter jeg af med en transparent pudder, i øjeblikket er jeg glad for en løs pudder fra Dr Irena Eris men ellers er Stay Matte fra Rimmel altid en sikker vinder.

Denne foundation og concealer holder på min hud hele dagen og først efter 8-9 timer begynder den at efterlade mine hud en smule skinnende, hvilket jeg ikke har noget imod da jeg oftes har kæmpet med at foundation tørrer min hud ud.

I kan læse meget mere om Exuvaince lige HER og jeg håber i vil skrive en kommentar hvis i har nogle spørgsmål eller noget i slås med, når det kommer til jeres hud.

 

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis ikke du allerede elsker Adele...