Golf og sølvsko.

Hvis ikke du allerede elsker Adele…

Så er der en pænt stor chance for at komme til det ved, at se denne video. Jeg kan slet ikke sige nok gange hvor truely awesome jeg synes Adele er. Hun har en fantastisk personlighed, hendes grin er det bedste, hun er i min optik gude smuk og så synger hun fandeme så det er lige før jeg bliver troende. (PRAISE THE LORD!) Her er hun med skønne James Corden, i et klassisk Carpool karaoke afsnit, som nogle af jer måske allerede kender til. Se den, grin, smil og lad Adele vinder dig over, på denne kolde og kedelige torsdag aften.

Hvad sagde jeg? Hun er da for skøn! All hail the Queen!

 photo look_adele_quotes3.jpg
Jeg glæder mig som et lille barn til at skulle til hendes koncert d.4 maj. Hver gang mit humør svigter lidt, så tænker jeg på det. Og så er jeg typen der hader valentinsdag, så hvorfor ikke holde Adele-dag i stedet for, det overvejer jeg 😉

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golf og sølvsko.