Dagens Makeup: Inner corner highlighter.

Golf og sølvsko.

Golf har i min optik altid været en sjov form for sportsgren. Det jeg syens er aller sjovest er alt det vilde golfudstyr man kan få. Man skal virkelig have tjek på hvilke køller der kan hvad når man køber golf udstyr. På en måde må det være det halve af det, altså at have det helt rette udstyr til golf. Jeg kan huske jeg var gode veninder med en da jeg var teenanger, som gik helt enormt meget op i golf. Hun forsøgte altid at forklare mig hvorfor og hvordan, men for sådan en ikke særlig sportslig type med lige så haltende motoriske færdigheder var det bare en anelse svært at forstå. Nu hvor jeg er blevet lidt ældre, begynder jeg bedre at kunne se det sjove i det, se sporten i at gå til golf. Faktisk ville det måske kunne gå hen og blive en sport for mig, i og med det ikke kræver jeg skal løbe forvildet rundt og miste pusten.  Om jeg nogensinde ville kunne ramme rigtigt det skal jeg ikke kunne sige. Men øvelse gør selvfølgelig mester. Sådan er det når man beskæftiger sig med så teknisk en sport.
 photo 14151457864_SS131.jpg
Faktisk har vi en Golf bane meget tæt på hvor jeg bor her i Aarhus. Den er ikke fancy, men det ser enormt hyggeligt ud når der går folk og spiller det. Det er en del af et kæmpe naturområde hvor jeg elsker at gå ture når solen titter frem. Hvilket jeg glæder mig til, når foråret endelig rammer os. Jeg kunne godt tænke mig at prøve golf engang. Om ikke andet bare for at have fancy golfsko på, som disse i sølv som du kan finde her på en Fed golfshop. Golfexperten er en golfshop hvor du kan købe online, lige så vel som i deres fysiske golfbutik.

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Golfexperten.dk.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Makeup: Inner corner highlighter.