Dagens Makeup: Glittery rose.

Dagens Makeup: Inner corner highlighter.

Jeg synes årets start er gået alt for hurtigt. De første 14 dage er snart fløjet forbi og jeg har først nu udgivet årets 3. indlæg. Det er sjældent der går så længe imellem indlæggene herinde og jeg lover (mest af alt mig selv) ikke at få det til vane. Så her er et af de klassiske indlæg herinde på bloggen, et Dagens Makeup præcis som i kender det. Denne gang har jeg dog lavet en øjenmakeup der skiller sig meget ud fra hvad jeg normalt går med. Jeg har fokuseret på den indereste krog af mine øjne. På hele øjenlåget har jeg Vintage Selection som er en creme øjenskygge med shimmer og inde i øjenkrogen en sølv folie øjenskygge, som i også så i dette nytårs look.

 photo DSC00978x.jpg

 photo DSC00977xx.jpg

 

Foundation ?  Exuviance foundation bisque. 
Concealer ? Under øjnene: Rimmel wake me up concealer Ivory.
På urenheder: Exuviance CoverBlend Multi-Function Concealer ? Light.
Blush ? Guerlain Rose Aux Joues Blush Duo 01 Peach Boy.
Highlighter ? Makeup Revolution Highlighter Palette Radiance.
Øjenbryn ?  Dr Irena Eris Automatic Brow Pencil Brunette.
Browgel ? GOSH Defining brow Gel 002 Brown.
Øjenskyggeprimer ? MAC Pro Longwear Paint Pot Vintage Selection.
Øjenskygge ? Awesome Metals Eye Foils Pure Platinum.
Mascara ? Maybelline Volum? Express Lash Sensational Mascara Black.
Læbestift ? GOSH Velvet Touch Matt 008 Matt Plum.
Lipgloss ? Makeup Revolution Salvation Intense Lip Lacquer Rebel.

Jeg er vild med looket når det bliver parret med en kraftig læbefarve. Det kunne også laves med en mere gylden metallisk øjenskygge parret med en varm rød læbe. I dag skal jeg selvfølgelig på arbejde i butikken men i aften står den på sjov og ballade, jeg skal nemlig se Comedy sammen med min veninde og roomie Simone.

De sidste par dage har stået på job, men siden i lørdags har jeg sorteret hele min garderobe og størstedelen af mine skønhedsprodukter, da gik fra en kæmpe kommode til en mere ydmyg en af slagsen, som jeg i øvrigt samlede selv! Jeg har fået det sejeste makeupbord/stand af Simone som også har fået sin plads på mit værelse. eg glæder mig til at vise jer det, når jeg engang er kommet på plads. Sidst men ikke mindst har jeg også fået hængt en ny loftlampe op efter 2 måneder med en lampe der nægtede at lyse og sprang alle pærer der blev sat i den. Ergo er der sket ret meget på hjemmefronten som også har stjålet lidt af min tid. Sådan er det når man pludselig bord sammen med en man holder rigtig meget af og får vilde idéer om nye møbler. Huset er fyldt med kærlighed.

Jeg håber i kan lide looket. Og at i ikke har besøgt bloggen forgæves de sidste par dage, I morgen kan i læse om min foundation rutine og mine holy grail produkter til acnehud.

– Lise Emilia

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Makeup: Glittery rose.