New Year, Same Me.

Dagens Makeup: Glittery rose.

Årets første “Dagens makeup” på bloggen blev denne glimtrende varme rosa øjenmakeup, kinder og en let fersken farver gloss på læberne. Jeg har prøvet en ny primer, som er beregnet til glimmer og øjenskygger med selv samme. Den er overraskende god og billig. Det er nemlig e.l.f. Glitter Primer. Til dem af jer der har en Salling i byen, kan den købes der. Den er en smule klistret i konsistensen hvilket gør at øjenskyggen hænger ekstra godt fast.  Jeg brugte den på hele øjenlåget og i globelinjen hvor jeg dog matterede den med en nude øjenskygge. Den kan klart anbefales og jeg ved jeg kommer til at bruge den ofte.

 photo DSC00925 kopi.jpg

 photo DSC00903 kopi.jpg

 photo DSC00897 kopi.jpg

 photo DSC00902 kopi.jpg

Foundation ?  Exuviance foundation bisque. 
Concealer ? Under øjnene: Rimmel wake me up concealer Ivory.
På urenheder: Exuviance CoverBlend Multi-Function Concealer ? Light. 
Highlighter ? Makeup Revolution Highlighter Palette Radiance.
Øjenbryn ?  Eylure Brow Palette ? 30 Blonde.
Browgel ? GOSH Defining brow Gel 002 Brown.
Øjenskyggeprimer ? e.l.f. Glitter Primer.
Øjenskygge ? Makeup Revolution Awesome 100 Eyeshadow Collection.
Mascara ? Maybelline Volum’ Express Lash Sensational Mascara Black.
Eyeliner ? L’Oréal Super Liner Black.
Læbestift ? No7 High Shine Lipgloss.

Jeg håber i kunne lide årets første makeup look! I kan tro, at jeg glæder mig til, at lave mange flere til jer!
Nu vil jeg pakke mit ind i et kæmpe tørklæde og en af mine vinterjakker og tage ud i kulden.

– Lise Emilia

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Year, Same Me.