Dampmaskine drømme og dybderens.

Dagens makeup: Nytårs sølv.

På torsdag slutter vi året af, mange af os med et brag af en fest som helst skal have fuld glam på både makeup, hår og tøj. Derfor vil jeg i dag vise jer et look jeg selv overvejer til nytårs aften. I denne omgang blev det sølvet der vandt, sammen med en grå smokey skygge med en lilla undertone. Masser af mascara og en shiny gloss. Looket ville også gøre sig godt sammen med en læbefarve med en lilla eller brun undertone, faktisk også en kombination af begge.

 photo DSC00793 kopi.jpg

 photo DSC00794 kopi.jpg

 photo DSC00808 kopi.jpg

Foundation ?  Exuviance foundation bisque. 
Concealer ? Under øjnene: Rimmel wake me up concealer Ivory.
På urenheder: Exuviance CoverBlend Multi-Function Concealer ? Light. 
Highlighter ?  Dr Irena Eris Eyeshadow No 103 Only Sand Shimmer.
Øjenbryn ?  Eylure Brow Palette ? 30 Blonde.
Øjenskygge ? Makeup Revolution Awesome 100 Eyeshadow Collection.
Sølvet ? Awesome Metals Eye Foils Pure Platinum.
Mascara ? Dr Irena Eris Provoke Amazing Lashes Mascara. 
Læbestift ? bySWIERCZ lipgloss No.703. 

Et godt tip når du arbejder med metalliske skygger er at bruge en flad pensel du har gjort fugtig da pigmenterne ligger sig tættere og giver et vildere resultat.

Vi har haft to enormt travle dage på arbejdet, så jeg er helt udkørt her til aften. Men det hjælper at vide, at dagen i morgen er årets sidste arbejdsdag og den er efterfulgt af to fridage. 🙂

– Lise Emilia

2 kommentarer

  • […] Jeg synes årets start er gået alt for hurtigt. De første 14 dage er snart fløjet forbi og jeg har først nu udgivet årets 3. indlæg. Det er sjældent der går så længe imellem indlæggene herinde og jeg lover (mest af alt mig selv) ikke at få det til vane. Så her er et af de klassiske indlæg herinde på bloggen, et Dagens Makeup præcis som i kender det. Denne gang har jeg dog lavet en øjenmakeup der skiller sig meget ud fra hvad jeg normalt går med. Jeg har fokuseret på den indereste krog af mine øjne. På hele øjenlåget har jeg Vintage Selection som er en creme øjenskygge med shimmer og inde i øjenkrogen en sølv folie øjenskygge, som i også så i dette nytårs look. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Jeg synes årets start er gået alt for hurtigt. De første 14 dage er snart fløjet forbi og jeg har først nu udgivet årets 3. indlæg. Det er sjældent der går så længe imellem indlæggene herinde og jeg lover (mest af alt mig selv) ikke at få det til vane. Så her er et af de klassiske indlæg herinde på bloggen, et Dagens Makeup præcis som i kender det. Denne gang har jeg dog lavet en øjenmakeup der skiller sig meget ud fra hvad jeg normalt går med. Jeg har fokuseret på den indereste krog af mine øjne. På hele øjenlåget har jeg Vintage Selection som er en creme øjenskygge med shimmer og inde i øjenkrogen en sølv folie øjenskygge, som i også så i dette nytårs look. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dampmaskine drømme og dybderens.