10 Dagens makeup favoritter fra 2015:

Dampmaskine drømme og dybderens.

Alt hvad der handler om hudpleje og makeup, er interessant i min optik. Derfor synes jeg altid det er spændende at dykke ned i viden om forskellige produkter og grej. I øjeblikket drømmer jeg lidt om en dampmaskine. For, for at være helt ærlig, så får jeg sjældent taget mig sammen til at lave et klassisk dampbad i en stor skål med vand. Men det gør bare alverden til forskel når man tager sig selv sammen til at få det gjort. Da jeg arbejdede i klinik fik jeg gjort mig bekendt og gode venner med en dampmaskine, der bare gjorde det hele meget lettere og mere behageligt. Derfor har jeg ledt lidt efter en, som jeg også synes var til at betale sig fra og til min store overraskelse kan man faktisk få en hos Punk1 lige HER.
 photo 4211125606602_Beurer_FCE70-Steam.jpg

Du kan med fordel lave en dampbehandling inden du påfører en ansigtsmaske eller eksfolierer ansigtet. Dampbehandlingen åbner porerne og øger blodcirkulationen og gør på den måde huden klar til at optage masken. Når jeg laver et dampbad med formål at dybderense min hud, bruger jeg altid er par dråber af Tea Tree oil som har en rensende effekt og dette gælder altså også når det kommer til luftvejene. Genialt hvis man også er lidt forkølet eller ramt af allergi.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 Dagens makeup favoritter fra 2015: