Dagens makeup: It's christmas time!

10 Dagens makeup favoritter fra 2015:

Jeg har kigget hele bloggens arkiv igennem for “Dagens makeup” i 2015 og udvalgt 10 favorit looks, som jeg selv vil finde inspiration i, i det kommende år og håber i vil kunne det samme. Jeg synes altid det er sjovt at se hvad der har vært mest af i mine looks i løbet af et år.

 photo etogto.jpg 1. Classic Red Lipstick. 2. 90s Beverly Hills 90210 Tribute.

 photo treogfire.jpg 3. Green smokey eye. 4. Fales Lashes Honey.
 photo femogseks.jpg 5. Makeup is my medicin. 6. GOSH Metal.
 photo Desktop11.jpg 7. Rebel. 8. Soft n? glittery.
 photo 9ogti.jpg 9. I’m not your valentine. 10. The Easy Way.

 

Konklusionen bliver følgende: Jeg har gået med væsenligt mere farve end sidste år. Både på læber og øjne. Men at jeg har holdt mig meget til klassiske elementer. Jeg glæder mig allerede til at lave nye looks til jer, i det kommende år og forhåbenligt også en masse videoer når vi har fået etableret vores kontor/studio her hjemme.

Jeg har klar gjort det første nytårs look til jer, som i kan se her på bloggen fra i morgen kl.10.00 og så kommer der endnu et på onsdag.

I dag har jeg fri og er hjemme hos mig selv efter en skøn jul i Odense.
Jeg har ikke lavet noget at prale af i dag, men heldigvis er der i aften til at få lavet lidt praktisk her hjemme. Jeg får nemlig gæster det meste af ugen og inden vi ser os om så er det nytår.  Jeg er lige kommet hjem fra byen hvor jeg var ude og shoppe nytårs tøj sammen med skønne Simone.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: It's christmas time!