Dagens Makeup: Glossy red christmas lip.

Dagens makeup: It’s christmas time!

Nu er julen for alvor kommet! Jeg blev overrasket af min nevø som var taget med mine forældre hjem for, at være sammen med mig igår aftes og idag. Han havde lavet risengrød til os og jeg kom for alvor i julestemning. Vi sov længe her til morges og nu hygger vi os lidt inden vi skal ud til min søster og holde jul.
 photo DSC00684 kopi.jpg  photo DSC00700 kopi.jpg

Foundation ?  Exuviance foundation bisque. 
Concealer ? Under øjnene: Rimmel wake me up concealer Ivory.
På urenheder: Exuviance CoverBlend Multi-Function Concealer ? Light. 
Highlighter ?  Dr Irena Eris Eyeshadow No 103 Only Sand Shimmer.
Øjenbryn ?  Eylure Brow Palette ? 30 Blonde.
Øjenskygge ? Makeup Revolution Awesome 100 Eyeshadow Collection.
Mascara ? Dr Irena Eris Provoke Amazing Lashes Mascara. 
Læbestift ? GOSH Velvet Touch Lipstick i farven 160 Delicious.

Jeg har lavet et look, endnu engang med min hverdags favorit læbestift fra GOSH men sammen med en mere bordeaux/rosa øjenmakeup. I aften vil jeg ikke tænke over om min læbefarve bliver siddende, derfor fik den røde læbe lov til at blive i makeup pungen i denne omgang, men i kan se et look fra igår med en glossy rød læbe lige HER.

Jeg håber i får en rigtig dejlig jul med alle jeres kære.
Jeg vil hvert fald gøre hvad jeg kan for at nyde min dage fuldt ud, nu hvor dagen endelig er kommet.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Makeup: Glossy red christmas lip.