Kontordrømme #5 - De fineste hylder!

Dagens Makeup: Before christmas.

Så er vi lige ved at være der! 1 arbejdsdag tilbage for mit vedkommende og så går turen hjem til min dejlige familie i Odense. Jeg skal bruge min aften på at pakke de sidste gaver ind og så få plads til dem i tasken. Jeg har heldigvis bestilt pladsbillet hjem i morgen aften, så jeg kan komme til at sidde roligt og ikke være en sild i en tønde. Jeg frygter lidt for, at komme ind i et helt tætpakket tog, krydser fingre for at de fleste er rejst hjem i løbet af de sidste par dage.

Jeg har haft nogle gode dage på arbejde og der har ikke været den helt store julestress for mit vedkommende. Kun da jeg opdagede at jeg ikke havde noget gavepapir og  havde glemt at købe pakker til pakkespil, til mit held havde Tiger åbent til kl.19.00

 photo DSC00605.jpg

 photo DSC00606.jpg

Foundation ?  Exuviance foundation bisque. 
Concealer ? Under øjnene: Rimmel wake me up concealer Ivory.
På urenheder: Exuviance CoverBlend Multi-Function Concealer ? Light. 
Blush ?  MUA Blusher Bonbon.
Highlighter ?  Dr Irena Eris Eyeshadow No 103 Only Sand Shimmer.
Øjenbryn ?  Eylure Brow Palette ? 30 Blonde.
Øjenskygge ? Makeup Revolution Awesome 100 Eyeshadow Collection.
Mascara ? Dr Irena Eris Provoke Amazing Lashes Mascara. 
Læbestift ? GOSH Velvet Touch Lipstick i farven 160 Delicious.

Makeuppen er meget rolig og med min favorit hverdags læbestift, som jeg jo fortalte jer om lige HER. Igår var jeg så heldig, at jeg kunne nå at hente min nye brille hos Smarteyes inden jeg skulle på job. Jeg er virkelig glad for mit valg, i kan se dem inde på Instgram – liseemilia, indtil jeg får taget “rigtige” billeder af dem.

– Lise Emilia

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kontordrømme #5 - De fineste hylder!